Andreea Bălan și Antonia, întâlnire amuzantă alături de copii

Andreea Bălan și Antonia s-au întâlnit în mod neașteptat la cumpărături, acestea fiind însoțite și de copiii lor.

Andreea Bălan și Antonia, întâlnire amuzantă alături de copii

Andreea Bălan și Antonia, două dintre cele mai îndrăgite artiste din România, s-au întâlnit într-un mod neașteptat într-un mall din București. Acestea erau însoțite de copii, iar discuțiile celor două vedete, așa cum spune Andreea Bălan, au fost despre viața alături de cei mici.

 

View this post on Instagram

 

Cand mamicile se intalnesc la mall si isi povestesc cum e viata cu mai multi copii🙈❤️@antonia🤗

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Andreea Bălan se afla la cumpărături alături de George Burcea, soțul ei, și cele două fiice, Ella și Clara, în timp ce Antonia era însoțită de cei doi fii, Dominic și Akim, însă nu și de fiica ei, Maya Rosaria Casstellano.

Antonia ne-a povestit recent cum arată o zi obișnuită din viața ei, artista dezvăluind cât de implicată este în creșterea copiilor: „Depinde ce treabă am. Dar, în mare, ne trezim, mâncăm micul dejun, ducem copiii la grădiniță, după aia mergem la sală. Fiecare își face treaba, după care unul dintre noi merge ca să ia copiii de la grădiniță, ne mai oprim pe la studio, venim acasă, mâncăm, ne jucăm foarte mult până când unul dintre noi adoarme. Eu, de exemplu, adorm înaintea copiilor uneori și stă Alex cu ei. Facem cu schimbul. Cam așa este o zi obișnuită, în afară că mai avem ședințe foto, filmări, concerte”.

Citește și:
Andreea Bălan, despre frustrări, complexe, traume și sacrificii

Foto:

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people