Andreea Bălan, despre frustrări, complexe, traume și sacrificii

După aproape 20 de ani, trupa André s-a reunit, iar puțini sunt cei care știu cât de grea și tumultoasă a fost acea perioadă pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cele două au vorbit deschis despre întreaga perioadă pe care au petrecut-o în trupa André și motivul pentru care s-a destrămat.

Andreea Bălan, despre frustrări, complexe, traume și sacrificii

De la care au fost complexele, frustrările și sacrificiile pe care au fost nevoite să le facă pentru a ajunge la succesul de care s-au bucurat, toate declarațiile au fost făcute într-un vlog pe care Andreea Bălan l-a filmat în ziua în care a avut loc cununia civilă dintre ea și George Burcea. Andreea Bălan a găsit puterea să recunoască și motivul pentru care trupa André s-a destrămat: „Au fost foarte multe lucruri grele, dureri, suferințe, complexe, pe care oamenii nu le știu. În culise, eu plângeam nonstop.'

Deși acum se bucură de un real succes pe plan muzical datorită show-urilor sale, „Paradis” și „André”, dar și a proiectelor de televiziune în care e implicată, Andreea Bălan nu s-a simțit mereu o artistă împlinită. Ea a rememorat momentele pe care le-a petrecut în André și a adus în atenția publicului faptul că lucrurile nu au stat întotdeauna așa cum s-au așteptat ceilalți: „Am crezut foarte multe lucruri greșite una despre alta și nu ne-am suportat ani de zile. Tații noștri, în loc să ne unească, ne despărțeau. La un moment dat nu mai reușeam să comunicăm. Din senin, ne uram și nu înțeleam de ce există asemenea ură.”

Mulți ani, cele două au refuzat să își vorbească din cauza neînțelegerilor dintre ele, dar și a lucrurilor nespuse în tot acest timp. Cele două au avut puterea să își vorbească din nou în momentul în care Andreea Bălan a devenit nașa fetiței Andreei Antonescu, Sienna. „Când ne-a fost greu, mereu am fost una lângă cealaltă. Erau orgoliile atât de mari și frustrările acumulate în André atât de multe și preferam atât de tare să o învinovățim una pe cealaltă și să ne amintim ce a făcut cealaltă, încât tu n-ai crezut niciodată că eu te-am iubit”, a spus Andreea Antonescu.

Complexele pe care Andreea Bălan le-a avut încă din copilărie și-au pus puternic amprenta asupra parcursului ei muzical, fiind nevoită ca la vârsta de 30 să ia lecții de canto: „Complexul meu cu vocea a fost din cauza ta și a tatălui tău, care mereu îmi spunea că «ești mică, blondă, nu știi să cânți, știi doar să dansezi.» Mi s-a implementat de mic copil lucrul ăsta. A trebuit să iau lecții de canto la 30 de ani. Din cauza voastră, m-ați făcut să mă simt netalentată.”

Nu este pentru prima dată când Andreea Bălan detaliază perioada petrecută în Andre – artista face parte din acea categorie a persoanelor publice foarte oneste, care și-a expus întotdeauna viața așa cum era ea, fie că a fost vorba despre dificultățile din sarcină și de la naștere, care au culminat cu complicații dramatice, fie despre relații interpersonale. Andreea consideră, însă, că dacă poveștile ei personale pot ajuta alți oameni care trec prin lucruri similare, atunci ele merită spuse. De asemenea, deschiderea Andreei a fost remarcabilă și în ceea ce privește susținerea feluritelor cauze sociale, mai ales în privința susținerii comunității LGBT+, căreia i-a fost o adevărată aliată de nădejde în ultimii ani.

Deși perioada André a fost una de glorie, cele două artiste își doresc ca de această dată, la reuniune, să facă lucrurile mult mai bine, la un alt nivel, iar dovadă stă show-ul spectaculos care a avut loc la Arenele Romane, un show realizat în doar două săptămâni.

Andreea Bălan și George Burcea vor face nunta și botezul în aceeași zi, pe data de 15 septembrie.

Citește și
Andreea Bălan, la ELLE New Media Awards 2019 (VIDEO)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people