Andreea Bălan a plecat în vacanță alături de fiicele ei. Ce destinație a ales artista

Andreea Bălan se bucură de o vacanță de vis alături de fiicele ei, Ella Maya și Clara Maria. Care este destinația pe care au ales-o?

Andreea Bălan le-a povestit fanilor din mediul online faptul că a plecat într-o vacanță. Artista nu este singură, ci alături de fiicele ei, Ella Maya și Clara Maria, mama ei, dar și câțiva apropiați.

Andreea Bălan se află într-o destinație de vis și extrem de ofertantă din punct de vedere al peisajului, și anume în Hurghada. Cântăreața le-a povestit urmăritorilor că va sta în această vacanță șapte zile și că s-au cazat la o vilă cu piscină, spre încântarea fiicelor sale. „Nici n-am apucat bine să intrăm în cameră, că Elluța și Clărița au văzut piscina și au zis: „Gata, facem baie! Facem baie!”. Nouă ne e foame, ele vor băiță”, a spus Andreea Bălan pe Instagram Stories.

Andreea Bălan a ținut să împărtășească pe rețelele de socializare și câteva imagini din această vacanță, dar și cum se distrează alături de fiicele ei.

Călătoria artistei în Egipt alături de mama și fiicele ei vine la scurtă vreme după ce Andreea Bălan a fost plecată într-o vacanță romantică în Dubai, în compania partenerului ei, Tiberiu Argint, alături de care formează de un an unul dintre cele mai discrete cupluri de la noi. Cei doi au petrecut numai 4 zile în această vacanță, cântăreața dezvăluind că întreaga escapadă a fost un cadou de aniversare din partea iubitului ei. El a ales Dubai, una dintre cele mai luxoase destinații ale lumii, iar cei doi s-au bucurat de momente frumoase petrecând timp la plajă, la piscină sau în restaurantele din vârful celor mai înalte clădiri ale Emiratelor.

Cântăreața a declarat că este fericită, mai cu seamă că este pentru prima dată când ajunge în Dubai. Tot de acolo Andreea Bălan și-a confirmat relația, într-o declarație făcută pentru postul de televiziune Antena Stars. „Sunt foarte fericită de această vacanță în Dubai și de primul an împreună cu Tibi, sper la cât mai mulți. A fost un an minunat.”

„Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist, am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut. Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună”, a povestit Andreea Bălan într-o emisiune TV.

Citește și:
Laura Cosoi s-a pozat alăptând chiar în ziua în care alăptarea în public a devenit permisă de lege

Foto: Instagram Andreea Bălan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people