Andreea Antonescu, detalii inedite despre botezul celei de-a doua fetițe: „Are un nume care o reprezintă 100%”

Andreea Antonescu a oferit detalii despre botezul celui de-al doilea copil și cum i s-a schimbat viața de când a născut-o pe fetița sa.

Andreea Antonescu, detalii inedite despre botezul celei de-a doua fetițe: „Are un nume care o reprezintă 100%”

Andreea Antonescu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu câteva luni și se bucură din plin de timpul petrecut în familie. Artista se pregătește pentru botezul fetiței sale și a oferit câteva detalii inedite legate de marele eveniment.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu formează un cuplu discret de mai bine de un an, iar în luna decembrie au întâmpinat-o pe fiica lor. Cei doi părinți nu au dezvăluit încă numele fetiței, însă cântăreața a declarat că acesta se potrivește perfect cu cea mică. Artista a oferit mai mult detalii despre botezul pe care îl organizează împreună cu partenerul ei.

Andreea Antonescu, detalii despre botez și viața cu al doilea copil

Evenimentul va avea loc în luna mai, iar pregătirile sunt în toi. De asemenea, Andreea Antonescu a vorbit despre numele micuței pe care l-a ales împreună cu tatăl acesteia. Momentan, numele a rămas un secret pentru public, însă cântăreața a susținut că o reprezintă în proporție de 100%.

„Da, ne pregătim ușor-ușor și de botez. Probabil că o să fie undeva prin luna mai. Nu am vrut să spun deocamdată cum o cheamă, doar că are un nume care o reprezintă 100%. O să zic la un moment dat! Are un nume care consider că o reprezintă 100%, l-am ales împreună cu tatăl ei. A fost genul ăla de nume care în momentul în care l-ai zis, ăla a fost. Cum spuneam, o și caracterizează 100%!”, a declarat Andreea Antonescu pentru Click!.

Deși a mai trecut prin situații diverse cu prima sa fiică, Andreea Antonescu a dezvăluit că cea mică nu prea îi oferă mereu nopți de somn. Cu toate acestea, vedeta a declarat că este obișnuită acum cu astfel de situații, după ce a trecut deja printr-o experiență similară.

„Sunt și nopți puțin mai grele și nopți mai ușoare. Sunt și nopți în care doarme dusă, câte 5 ore, sunt nopți în care mititica mai chițăie puțin, mai face gălăgie. Nu mi se mai pare totul atât de apăsător, cum mi se părea pe vreme Siennei și probabil că între timp e vorba și de maturitatea mea și pe de altă parte contează și experiența primului copil. Deși toată lumea spunea înainte că la al doilea copil o să fie mult mai ușor, nu credeam, pentru că eu mă știu pe mine cât sunt de panicoasă în ceea ce privește copiii și sunt și mai rău decât era maică-mea pe vremea mea, pe care o acuzam atunci. Dar eu acum sunt mult mai rău. Din unele puncte de vedere sunt mai liniștită, adică îmi dau seama că unele chițăituri peste noapte nu sunt neapărat provocate de anumite dureri ale copilului. Știu când e vorba de alintătură, când e vorba de un lucru serios, de foame, de schimbat, dar nu mai am stresul ăla, panica aia. Știu că e normal ca un copil să doarmă până la 5 ore, la Sienna dacă nu se trezea la 3 ore, mă duceam și puneam urechea pe ea, că mi se părea mie că nu mai respiră, la lucruri de genul asta mă refer”, a mai declarat artista.

Citește și:
Grammy 2023: cele mai bizare și mai neinspirate apariții de pe covorul roșu

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people