Anca Serea, declarații sincere despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Anca Serea a oferit noi detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Anca Serea, declarații sincere despre problemele de sănătate cu care se confruntă

În ultimii ani, Anca Serea a vorbit deschis despre problemele de sănătate cu care se confruntă, mai ales că a ajuns și la spital de câteva ori. Ea a oferit acum noi detalii, povestind despre cum se simte acum și ce tratamente urmează.

Într-un interviu acordat FANATIK, Anca Serea a spus că acum se simte bine, deși având tensiunea oscilantă și anemie, acest lucru îi cauzează probleme din când în când.

„Eu am o tensiune foarte oscilantă, dar nu e o problemă ca și cum ar fi ceva grav. Chiar sunt bine acum. Încerc să am grijă de mine pe cât pot”, a spus Anca Serea pentru FANATIK.

Din cauza anemiei cu care se confruntă, vedeta a fost nevoită să facă unele schimbări în alimentație, chiar dacă acest lucru nu a fost pe placul ei.

„Nu am încotro, îți dai seama… Ce pot să fac dacă acesta e ritmul vieții mele normale? E un ritm pe care mi l-am setat, cu trezitul de dimineață, cu copiii, mai am și tot felul de activități. Organizez tot felul de chestii. E adevărat că încerc să am un program cât mai riguros. Înainte nu mâncam proteină animală foarte mult. Pur și simplu, nu îmi plăcea. Acum încerc asta mai des.

Iau suplimente dacă este cazul, merg mai des la doctori. Fac lucruri pe care orice om normal ar trebui să le facă, să își verifice din când în când sănătatea. Am făcut și sesiuni de acupunctură, de exemplu”, a adăugat prezentatoarea pentru sursa citată.

Anca Serea a vorbit cu mai multe ocazii despre problemele ei de sănătate, precum și despre momente dificile prin care a trecut în urma acestora. Într-un interviu pentru OK! Magazine, prezentatoarea TV a dezvăluit că se confruntă cu o anemie severă și a mărturisit că în ciuda episoadelor grele pe care le-a întâmpinat, a reușit să treacă peste.

„Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruații abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc.”

Vedeta a adăugat că în urma nașterilor, anemia s-a agravat, motiv pentru care a făcut toate investigațiile necesare.

„Cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate (…) Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim”, a spus Anca Serea pentru OK! Magazine.

Citește și:
Cabral, dezvăluiri emoționante despre greutățile cu care s-a confruntat în viață

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people