Anastasia Soare, sărbătorită de Naomi Campbell la Ambasada României de la Paris

Naomi Campbell s-a numărat printre invitații evenimentului Sephora Loves Anastasia, care a avut loc seara trecută la Ambasada României din Paris.

Anastasia Soare, românca supranumită „regina sprâncenelor' la Hollywood, cea care a creat un imperiu beauty inovând și dezvoltând produse profesionale specializate, a fost în centrul atenției seara trecută la Paris, în cadrul unui eveniment care i-a onorat parcursul în industrie.

„Evenimentul Sephora Loves Anastasia a avut loc la Ambasada României de la Paris în prezența Ambasadorului român, a unor personalități din industrie, make-up artiști și influenceri. Loredana Groza a susținut un concert mixând piese românești cu cover-uri internaționale, acompaniată de Agurida. S-a încins chiar și o horă între români, francezi, americani. Spre sfârșitul serii a apărut și Naomi, buna prietenă a Anastasiei', a relatat Roxana Voloșeniuc, redactor șef ELLE.

Modelul Naomi Campbell a avut o apariție surprinzătoare la eveniment, purtând o rochie lungă, din cea mai recentă colecție couture semnată de Iris Van Herpen, ce poate fi admirată în detaliu în fotografia postată de model. Naomi și fotograful francez JR au fost inspirați de frumusețea bibliotecii Ambasadei României, așa că au imortalizat momentul. Supermodelul și-a conturat look-ul cu o perucă tunsă bob, brunetă, și brățări cu diamante.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#HANGING WITH @JR 💙

O postare distribuită de Naomi Campbell (@naomi) pe

După concert, Loredana Groza a postat o fotografie pe contul personal, alături de Naomi Campbell și Anastasia Soare, cele două „zeițe”, așa cum le numește artista în descrierea imaginii.

În luna septembrie a anului trecut, Anastasia Soare a încheiat un parteneriat cu fondul TPG, care, potrivit declarațiilor sale, îi va permite să-și extindă afacerea în Asia și în Europa, dar și în mediul online. Parteneriatul între Anastasia Beverly Hills, compania Anastasiei Soare, și TPG, un fond privat de investiții, fusese anunțat încă din iunie 2018. La vremea anunțului, nu au fost dezvăluite mai multe detalii. TPG este o companie care a ajuns să dețină astăzi operațiuni de mai mult de 84 de miliarde de dolari. Conform Business Wire, achiziția va conduce la dezvoltarea companiei deținută de româncă pe piețele online și internaționale.

Citește și:
Best streetstyle looks @Săptămâna Modei de la Paris Fall/Winter 2019

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people