Anastasia Chivu, fiica cea mică a lui Cristi Chivu, a debutat deja în carieră la doar 10 ani

Anastasia Chivu, fiica cea mică a lui Cristian și a Adelinei Chivu, a făcut deja primii pași către o viitoare carieră la doar 10 ani. Despre ce este vorba?

Anastasia Chivu, fiica cea mică a lui Cristi Chivu, debutează ca actriță și visează chiar să ajungă la Hollywood. În vârstă de doar 10 ani, Anastasia trăiește alături de familia ei în Italia, însă va reveni mai des în România în următoarea perioadă, deoarece tocmai a obținut primul său rol serios.

Anastasia Chivu debutează ca actriță în serialul Adela, produs de Antena 1, în cel de-al doilea sezon. „Este foarte fain aici, îmi place foarte tare să filmez și să stau pe aici. La început îmi era puțin greu, aveam emoții, dar acum m-am obișnuit. În serial sunt o fată de 10 ani, care vine din America să-l caute pe Lucian”, a declarat micuța Anastasia pentru a1.ro. „Tot timpul mi-am dorit să fiu actriţă şi mi-a plăcut ideea. Mama mea îmi spunea Demi Moore”, a precizat Anastasia Chivu pentru Antena Sport.

Desigur, Adelina își arată tot sprijinul pentru fiica ei. „Ea de când era micuță îmi arăta că poate să plângă la comandă, a fost cu tatăl ei pe niște platouri de filmare, i-am spus, dacă vrei pot să te ajut să fii și implicată, nu doar în vizită și inițial am crezut că e vorba despre ceva foarte mic, mai mult o animație, ca să își dea ea seama dacă îi place sau nu și când am primit scenariul, am văzut că avea vreo cinci episoade și foarte multe replici”, a declarat Adelina despre primul rol în care joacă Anastasia Chivu, care a adăugat și că primul job al fiicei sale a speriat-o puțin. „Un pic m-am panicat, pentru că nu ştii cum reacţionează un copil. Se poate bloca, dar a fost minunată”, a declarat aceasta.

Cel de-al doilea sezon al serialului de ficțiune Adela, produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, a avut premiera pe 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1. Din distribuție fac parte Mara Oprea, Oana Moșneagu, Alecsandru Dunaev, Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, Toto Dumitrescu, Ioana Abur, Ioana Blaj, Daniel Nuță, și Anastasia Chivu.

Citește și:
Ramona Bădescu despre posibilitatea unui al doilea copil: „Nu există o vârstă la care trebuie să devii mamă'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people