Amy Pickerill, asistenta lui Meghan Markle, este cea de-a treia angajată care demisionează din personalul regal în ultimele luni

Amy Pickerill renunță la postul de asistentă a Ducesei și devine cea de-a treia membră a personalului regal care demisionează în ultimele luni.

Amy Pickerill, asistenta lui Meghan Markle, este cea de-a treia angajată care demisionează din personalul regal în ultimele luni

Amy Pickerill, considerată mâna dreaptă a lui Meghan Markle, va demisiona după nașterea copilului Ducelui și Ducesei de Sussex, potrivit reporterului regal Rebecca English. Într-o serie de mesaje postate pe Twitter, Rebecca a dezvăluit detaliile demisiei lui Amy și relația pe care aceasta o are cu Meghan.

„Familia regală în acest #DailyMail: Ducesa de Sussex spune că viitorul ei copil va fi feminist indiferent de gen, iar Amy Pickerill, mâna dreaptă a Ducesei, va demisiona. Situația este foarte amiabilă. Amy se mută în străinătate, dar a fost de acord să mai rămână o perioadă să o ajute pe Meghan după nașterea copilului', a detaliat reporterul regal în primul tweet postat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Shes definitely been our Duchesss bestie as shes having been there since before they were married! I know were all going to miss Amy and wish her the best! ⁣ ⁣ ⁣ #harryandmeghan #meghanandharry ⁣#dukeofsussex #princeharry #duchessmeghan #princeharryandmeghan #duchessofsussex #dukeandduchessofsussex #princessmeghan #meghanmarkle #princewilliam #duchessofcambridge #katemiddleton #princegeorge #princesscharlotte #princelouis #royalfamily #theroyalfamily #britishroyalfamily #britishroyals #royaltouraustralia #royalbaby #babysussex⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #harryluvsmeghan #royalvisitireland #royalwedding #amypickerill #royalsatff #Royalresignations

O postare distribuită de Duke & Duchess of Sussex Fam (@harryluvsmeghan) pe

„Știm că Amy i-a spus lui Meghan despre plecare ei în urmă cu ceva timp. Lui Meghan i-ar fi plăcut ca aceasta să rămână, dar a înțeles situația. Amy este o angajată de încredere care a avut un rol foarte important în a o ajuta pe Meghan să se adapteze noii sale vieți de aici', a continuat Rebecca.

O sursă apropiată familiei regale le-a spus celor de la Daily Mail că „Amy și Meghan vor păstra legătura, iar Amy va rămâne consilierul ei personal pe termen lung', cele două fiind foarte apropiate.

Citește și:
Prima întâlnire dintre Kate Middleton și Prințul William a avut loc cu mulți ani înainte decât se știa până acum

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people