Prima întâlnire dintre Kate Middleton și Prințul William a avut loc cu mulți ani înainte decât se știa până acum

Chiar dacă nu ești un fan înfocat al familiei regale britanice, tot ai auzit, probabil, despre povestea oficială cu privire la modul în care s-au întâlnit Kate Middleton și Prințul William.

Prima întâlnire dintre Kate Middleton și Prințul William a avut loc cu mulți ani înainte decât se știa până acum

Potrivit surselor oficiale, Kate Middleton și Prințul William s-au cunoscut pentru prima dată atunci când amândoi studiau la Universitatea St. Andrews.

Ei bine, se pare că lucrurile stau puțin altfel și cei doi s-au întâlnit pentru prima dată când erau mult mai mici. Cei doi au învățat în școli diferite, Ludgrove Prep și St. Andrews Prep, însă cele două școli obișnuiau să organizeze destul de des întreceri sportive între echipele lor.

Potrivit lui Katie Nicholl, expert regal, atunci a fost prima dată când Kate Middleton și Prințul William s-au întâlnit. În cartea acesteia, Kate: The Future Queen, Nicholl a scris: „Deși Kate nu era interesată în mod special de băieți, sosirea unui anumit băiat la școala ei i-a atras atenția. Elevii de la școala Ludgrove Prep obișnuiau să participe la diverse întreceri sportive împotriva celor de la St. Andrew’s Prep și a fost foarte multă agitație atunci când Prințul William, care făcea parte din echipa celor de la Ludgrove’s Colts, a venit ca să participe la un meci de hochei atunci când avea 9 ani. William, la fel ca și Kate, iubește sportul și a fost unul dintre cei mai buni jucători de hochei și rugby de la școala lui”.

„Îmi aduc aminte când William a venit ca să joace hochei”, a declarat și Denise Allford, fosta profesoară a lui Kate. „Băieții vroiau să știe de ce atât de multe mașini erau prezente la școală pentru că era un lucru neobișnuit. Era echipa de securitate a lui William și a cauzat un pic de nebunie. Vestea că William este acolo s-a răspândit ca un incendiu”.

Bineînțeles, atunci când s-a aflat că William era în campus, toți elevii au vrut să îl vadă și să îl întâlnească. Așa cum Nicholl subliniază (puțin cam dramatic, dacă ne întrebi pe noi), „A fost prima dată când Kate l-a văzut și l-a întâlnit pe tânărul prinț, însă cu siguranță nu a fost ultima”.

Citește și:
Modul inedit în care Regina Elisabeta a ajutat-o pe Kate Middleton înainte de căsătoria cu Prințul William

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people