Amal Clooney, apariție elegantă alături de George Clooney la Lacul Como

Amal Clooney a avut o apariție superbă într-o rochie elegantă verde, cu paiete în timpul unei ieșiri cu Gorge Clooney la Lacul Como.

Amal Clooney, apariție elegantă alături de George Clooney la Lacul Como

George Clooney și soția Amal s-au îmbrăcat elegant pentru o ieșire în oraș, duminică, la Lacul Como, în Italia. Actorul din Ocean’s Eleven, în vârstă de 61 de ani, a îmbrăcat o cămașă cu nasturi albastru marin și blugi. Amal, în vârstă de 44 de ani, a arătat absolut incredibil într-o rochie mini din paiete verzi, cu părul lăsat pe spate.

Amal Clooney, apariție inedită la o întâlnire cu George Clooney la Lacul Como

Avocata pentru drepturile omului și partenerul ei au petrecut o după-amiază romantică la Lacul Como, unde s-au bucurat de timpul în doi. Amal a avut o apariție foarte elegantă alături de soțul ei, fiind fotografiați într-o ipostază inedită. Partenera actorului de la Hollywood și-a pus în valoare silueta într-o rochie superbă de culoare verde, în timp ce George a îmbrăcat o ținută elegantă.

În timp ce cuplul a reușit să aibă o ieșire în oraș duminică, ei nu au prea mult timp împreună, având în vedere programul încărcat de filmări al lui Clooney. El a încheiat recent filmările la comedia romantică „Tickets to Paradise” alături de Julia Roberts.

Soția actorului a vorbit despre căsnicia lor

George și Amal s-au cunoscut în 2013 la o cină organizată de prieteni comuni. Cei doi s-au căsătorit anul următor și au împreună doi copii gemeni Alexander și Ella, în vârstă de cinci ani. Într-un interviu recent, Amal a discutat despre modul în care își folosește notorietatea pentru a-și evidenția activismul și munca umanitară.

„Căsătoria este minunată. Am în soțul meu un partener care este incredibil, mă inspiră și mă sprijină. Avem un mariaj plin de dragoste și râsete. Este o bucurie dincolo de orice mi-aș fi putut imagina vreodată. Mă simt atât de norocoasă că am găsit o mare dragoste în viața mea și că sunt mamă, așa îmi găsesc echilibrul”, a spus Amal.

De asemenea, Amal Clooney a vorbit și despre solidaritatea între femei și a specificat că a observat o schimbare în ultimii ani în ceea ce privește atitudinile acestora: „De fapt, simt că există o solidaritate feminină care s-a construit pe aceste probleme, în care alte femei vor spune asta într-un mod care poate nu s-ar fi întâmplat acum cinci sau zece ani. Deci atitudinile se schimbă„.

Citește și:
Este oficial! PRO TV începe producția show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people