Alyssa Milano vorbește despre simptomele de Covid-19 pe care le are în continuare, la luni de zile de la debutul bolii

Actrița Alyssa Milano a vorbit fanilor despre lupta cu Covid-19 și simptomele de care nu a scăpat nici acum.

Alyssa Milano vorbește despre simptomele de Covid-19 pe care le are în continuare, la luni de zile de la debutul bolii

Alyssa Milano a suferit destul de mult în urma infectării cu noul coronavirus și a avut parte de niște simptome grave, după cum a povestit în ultima perioadă pe Instagram. Actrița a dezvăluit că a avut parte de toate simptomele specifice Covid-19 chiar la începutul pandemiei, dar că testul i-a ieșit pozitiv abia la câteva luni de atunci.

„Totul mă durea. Îmi pierdusem simțul mirosului. Mă simțeam de parcă un elefant stătea pe pieptul meu. Nu puteam să respir. Nu puteam să mănânc. Am pierdut 4 kilograme în două săptămâni. Eram confuză. Iar durerile de cap erau îngrozitoare”, a povestit Alyssa Milano, care a pierdut și foarte mult păr din cauza bolii.

Într-o nouă postare pe Instagram, Alyssa Milano spune că acum este mai bine, dar că are din când în când palpitații din cauza Covid-19. „Încep să mă simt mai bine. Iau în continuare o aspirină la fiecare trei zile pentru a-mi subția sângele, ulei de pește, vitamina D, C și un complex de B-uri. Am în continuare palpitații ocazionale. În continuare mi se întâmplă să uit cuvinte (asta e partea cea mai rea)”, a scris actrița.

Alyssa Milano a dezvăluit că și-a făcut o radiografie la plămâni și o electrocardiogramă, iar plămânii și inima ei se află în parametri normali, dar cu toate astea, se mai sperie uneori. „Mă sperii foarte tare nu de a mă îmbolnăvi din nou, ci ca persoanele apropiate să se îmbolnăvească. Nu vreau să treacă prin asta. (n.r.: Boala asta) e o bestie. Așa că pendulez între recunoștință și teamă. Recunoscătoare că eu am fost cea care s-a îmbolnăvit și îngrozită că prietenii sau familia s-ar putea îmbolnăvi”, a mai spus Alyssa Milano.

 

View this post on Instagram

 

Soooooo….how are you? This is a wellness check and a health update. Im ok. Im starting to physically feel better. Im still taking an aspirin every 3 days to thin my blood, fish oil, vitamin D, C, zinc and a B complex. I still have occasional heart palpitations. I still forget my words (absolute worst part). But its not nearly as bad as it was a few weeks ago. I feel better. I had a ct scan of my lungs and a cardiac MRI and both were normal. I get super scared sometimes, though. Not of getting sick again but of my loved ones getting sick. I dont ever want them to have this thing. Its a beast. So I vacillate between being so grateful and so terrified. Grateful that it was me who got sick and terrified that friends or family will be sick. And I cant help but wonder—how are you? Please be safe. Please let me know youre ok.

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

Actrița a vorbit de fiecare dată despre importanța purtării măștii și de responsabilitatea pe care o avem fiecare dintre noi: „Vreau să știți că această boală nu este o glumă. Am crezut că o să mor. Vă rog să aveți grijă de voi. Vă rog spălați-vă pe mâini, purtați masca și respectați distanțarea socială. Nu vreau ca cineva să treacă prin ce am trecut eu.”

Citește și:
Dwayne ‘The Rock Johnson, soția și cele două fiice ale lor s-au îmbolnăvit de COVID-19

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people