Alina Sorescu, dezvăluiri despre relația cu fetițele sale după ce a decis să divorțeze de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți timp de 12 ani, iar împreună au două fetițe.

Alina Sorescu, dezvăluiri despre relația cu fetițele sale după ce a decis să divorțeze de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți timp de 12 ani, iar împreună au două fetițe: Carolina, în vârstă de opt ani, și Raisa, șase ani. Vedeta a surprins pe toată lumea când a anunțat că a decis să se separe de tatăl fetelor, după o relație de 14 ani. Procesul divorțului nu s-a încheiat încă, următoarea înfățișare fiind prevăzută pentru luna aceasta.

„Nu e un proces atipic. Nu vă pot oferi detalii, fiindcă există o confidențialitate avocat-client, dar nu e nimic ieșit din comun. Următoarea înfățișare pe fond e prevăzută pentru luna ianuarie. Urmăm pașii stabiliți de instanță. Se știe deja public că instanța a decis perioada de vizitare a copiilor de către tatăl acestora. Informația e publică pe site-ul Judecătoriei Buftea”, declara avocata artistei pentru Playtech Știri în urmă cu o lună.

Într-un interviu acordat recent, Alina Sorescu a vorbit despre cum s-a schimbat relația cu cele două fetițe ale sale după ce a luat decizia de a se separa de tatăl micuțelor.

„Noi suntem ca trei surori aș putea să spun, pentru că mă pun la mintea lor atunci când ne jucăm. Lor le place că mami are o meserie frumoasă, sunt mereu pe scenă, înconjurată de copii, le place să fie alături de mine și să prindă din zbor din ceea ce fac.”, a precizat Alina Sorescu pentru WOWbiz.ro.

Artista a recunoscut că au existat momente în care fetițele i-au adresat întrebări la care nu știe ce să răspundă.

„Mereu copiii pun întrebări care îi blochează pe oamenii mari… Anul 2022 a fost complicat din punct de vedere personal pentru mine, dar așa e în viață, și cu suișuri și cu coborâșuri. Nu am regrete. Îmi doresc ca în 2023 să se așeze toate lucrurile și să îmi găsesc liniștea și din punctul ăsta de vedere.”, a mărturisit Alina Sorescu pentru sursa citată.

Citește și:
Reacția lui Gerard Pique, în urma piesei controversate lansate de Shakira în care aceasta ironizează noua lui relație

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people