Alina Eremia a împlinit 29 de ani. Cum a surprins-o iubitul artistei de ziua ei de naștere

Alina Eremia a împlinit 29 de ani, iar iubitul ei, Edi Barbu, i-a făcut o surpriză specială de la prima oră a dimineții.

Alina Eremia a împlinit 29 de ani. Cum a surprins-o iubitul artistei de ziua ei de naștere

Alina Eremia are parte de toată atenția celor dragi. Vedeta a împlinit astăzi 29 de ani, iar iubitul ei i-a făcut o surpriză încă de la prima oră a dimineții. Artista s-a bucurat de un cadou special, pe care l-a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare, care i-au urat și ei un călduros „La mulți ani”.

Artista își sărbătorește ziua de naștere pe 15 decembrie, iar aniversarea ei nu a fost trecută cu vederea de către internauți. Cântăreața a primit cel mai frumoase urări de ziua ei, iar apropiații au surprins-o cu gesturi emoționante. Cu toate acestea, Edi Barbu, iubitul Alinei Eremia, i-a făcut o surpriză de proporții încă de la primele ore ale dimineții.

Alina Eremia, surpriză de ziua ei de naștere

Alina Eremia s-a trezit astăzi cu un buchet superb de trandafiri albi și roz, din partea lui Edi Barbu, care a avut grijă ca ziua partenerei sale să înceapă perfect. Artista a fost impresionată de gestul făcut de iubitul ei și a postat o imagine cu buchetul pe pagina sa de Instagram.

„Ce am găsit dimineață când m-am trezit”, a scris Alina Eremia pe Instagram.

Foto: Instagram

Surprizele nu s-au terminat aici, căci vedeta a avut parte de atenții din partea celor dragi astăzi. La scurt timp, Alina Eremia a fost surprinsă cu bunătăți dulci din partea unei prietene, alături de două lumânări ce indică vârsta împlinită de sărbătorită.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Alina Eremia a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, alături de un tort superb, ornat cu lumânări aurii. Cu un zâmbet larg pe față, dar și cu părți din deliciosul tort în mâini, cântăreața le-a mulțumit tutror pentru urările speciale și le-a transmis fanilor un mesaj emoționant.

„E dezlegare la tort. De ziua mea, îmi doresc așa: să vă iubiți! Să spuneți da la ceea ce vă face bine și să învățați să spuneți nu atunci când vă călcați pe inimă. Să nu o călcați, ce-aveți cu ea?”, a fost mesajul scris de Alina Eremia pe Instagram.

Citește și:
ELLE STYLE AWARDS 2022 – Best people, best crowd (I)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people