Alice Cavaleru, mărturisiri sincere despre viața de familie din spatele camerelor de filmat: „O iau altă dată de la capăt”

Alice Cavaleru a dezvăluit realitatea vieții de familie din spatele camerelor de filmat.

Alice Cavaleru, mărturisiri sincere despre viața de familie din spatele camerelor de filmat: "O iau altă dată de la capăt"

Viața cu doi copii mici poate fi cu adevărat provocatoare, iar Alice Cavaleru este foarte conștientă de acest lucru, mai ales de când a devenit mamă pentru a doua oară. Soția lui Vladimir Drăghia a adus pe lume a doua fiică a familiei acum aproximativ un an, iar de atunci trăiește o gamă variată de emoții și stări care pot fi extrem de copleșitoare.

Recent, Alice Cavaleru a dezvăluit cum arată cu adevărat viața ei cu doi copii mici și ce experiențe trăiește în spatele aparențelor de pe rețelele de socializare. Cu o sinceritate neobișnuită, Alice Cavaleru a recunoscut că rolul de mamă a doi copii poate fi uneori copleșitor, iar acele momente în care simte că totul este un haos nu sunt niciodată prezentate pe platformele sale de socializare.

Alice Cavaleru, detalii despre viața reală de mamă

Odată cu apariția celui de-al doilea copil în viața sa, responsabilitățile de zi cu zi s-au dublat, iar nopțile nedormite s-au transformat într-o obișnuință în această etapă a vieții sale. Această situație o face să simtă că nu mai poate gestiona totul cu ușurință și a vorbit deschis despre aceste lucruri.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

„Uneori e așa, alteori nu mă ascultă deloc. E un carusel viața de mamă. Bineînțeles că postez doar imagini așa, pentru că, spre exemplu, nu mi-avenit să filmez duminică, când brusc a fugit de lângă mine și s-a mai oprit când am țipat eu că urmează o stradă. Azi e jale mare. Nu vă mai povestesc cum a fost noaptea, că nah, aia e. Viața cu doi copii. Otită. Dinți. Mă mir că mai pot. Să vă povestesc cum a fost ziua mea la ghișee? Mă abțin, că iar mă enervez. Nu știu ce mă făceam dacă nu aveam cu cine să o las pe Alegra sau dacă trebuia să plec de la muncă pentru asta (mă rog, eu mi-am amânat treaba pe mai târziu, când dorm copiii, că-mi permit), pentru că nu am rezolvat ce era de rezolvat. O iau altă dată de la capăt. E pe sistemul Dumnezeu cu mila, Dumnezeu poate avea milă, dar ăștia nu prea aveau internet și le tot pica sistemul.”, a fost mesajul pe care Alice cavaleru l-a postat în mediul online.

Fiica cea mică a cuplului a împlinit un an

La începutul lunii septembrie, Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au sărbătorit prima aniversare a fiicei lor, Alegra. Micuța a împlinit un an și a avut parte de tot răsfățul familiei. Pe contul ei de Instagram, Alice Cavaleru a împărtășit mai multe fotografii adorabile alături de Alegra, care au fost însoțite de un mesaj special. 

„Azi Alegra face un an. 🎂♥️Un an plin cu de toate, dar, în special, cu zâmbetele ei poznașe după care mă topesc. Mă uimește în fiecare zi cu gingășia ei, nasul încrețit, determinarea să facă totul singură și îmbrățișările puternice pe care mi le oferă. La mulți ani, bucurie! Ești minunea mea perfectă”, a scris Alice Cavaleru pe Instagram. 

Citește și:
Motivul pentru care Lucian Viziru nu mai apare în noul sezon al serialului „Clanul': „Eu n-am sunat să îi întreb…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people