Motivul pentru care Lucian Viziru nu mai apare în noul sezon al serialului „Clanul”: „Eu n-am sunat să îi întreb…”

Lucian Viziru fusese cooptat în echipa serialului "Clanul", difuzat de PRO TV, el interpretând un rol negativ.

Motivul pentru care Lucian Viziru nu mai apare în noul sezon al serialului "Clanul": "Eu n-am sunat să îi întreb..."

Lucian Viziru este recunoscut pentru rolurile sale din cele mai cunoscute telenovele românești, cum ar fi „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca în filme”, „Regina”, dar și din filmele „Supraviețuitorul” și „Poker.” În trecut a făcut parte din trupa Gaz pe Foc, alături de care va lansa acum câteva piese noi, iar în 2015 a participat în show-ul Ferma Vedetelor de pe PRO TV.

Lucian Viziru a fost cooptat în echipa serialului „Clanul„, difuzat de PRO TV, el interpretând un rol negativ în primele sezoane al show-ului. Rolul său a fost acela al unui infiltrat în clanul lui Bebe Măcelaru, cu misiunea de a pune o bombă, ceea ce fanii serialului au putut urmări în ultimul episod din primul sezon.

Deși fanii se așteptau să îl mai vadă pe Lucian Viziru în sezonul trei al serialului, care a început să fie difuzat de câteva săptămâni, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Într-un interviu acordat recent, Lucian Viziru a vorbit despre absența lui din distribuția serialului „Clanul„.

„Eu n-am sunat să îi întreb ce se întâmplă. Pe mine nu m-a sunat, după aia, nimeni. N-aș fi zis ‘Nu’, dacă ar fi fost să fie. Uite că n-a fost. Dar proiecte o să mai fie, nu pot să vorbesc despre ele acum”, a declarat Lucian Viziru pentru Click.ro.

De ce a revenit în România după ani buni de locuit în Germania

Timp de șapte ani, Lucian Viziru a locuit în Germania alături de soția lui, Ema, cu care are și un băiat, pe nume Mihai. Acolo, el a fost antrenor de tenis. Actorul a decis să se întoarcă în România și a dezvăluit motivul pentru care a făcut această alegere în cadrul matinalului „Dimineața cu noi” de la Kanal D.

„A fost mișto. Sunt lucruri bune de învățat acolo. Dacă vrei să duci o viață liniștită, calculată și fără griji, da, poți să te duci să trăiești bine în Germania, dacă ești dispus să muncești până nu mai poți chiar o să-ți meargă bine. Eu, la un moment dat, am ajuns să mă întreb: ‘Bă, gata? Până aici? Așa o să arate viața mea de acum încolo?’. Adică mă trezesc dimineața, mă duc la muncă, muncesc șase zile pe săptămânâ și din când în când mai trag câte o vacanță? Am zis nu! Vreau mai mult și unde este mai bine? Era mai bine în România.”

Lucian Viziru activează în prezent în domeniul imobiliar, însă creează conținut și pe rețelele de socializare, cum ar fi pe TikTok și YouTube, acolo unde realizează un podcast, iar într-unul dintre episoade l-a avut invitat și pe fratele său, Augustin Viziru.

„Deocamdată mă ocup de imobiliare, și de YouTube, mai mult. În lockdown, nu aveam ce să fac acasă și m-am apucat de YouTube, TikTok, chestii de genul ăsta și am observat că-mi place foarte mult, mai ales că știu cât de cât să filmez, să montez. (…) Am venit cu profesia de instructor de tenis, în România, dar am băgat-o în sertar. Mă plictisesc. Găsesc provocări noi de fiecare dată. Nu sunt genul de om căruia îi place să stea într-un singur loc și să facă același lucru. Mie îmi trebuie obiective. Sunt un aventurier”, a declarat Lucian Viziru atunci în emisiunea „Dimineața cu noi” de la Kanal D.

Citește și:
Al doilea fiu al Rihannei, Riot Rose, și-a făcut debutul în public. Ce semnificație are ținuta surprinzătoare purtată de acesta?

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people