Alexandra Zarini, moștenitoarea fondatorului casei de modă Gucci, vorbește despre abuzurile tatălui ei vitreg

Stră-strănepoata fondatorului casei Gucci îl acuză pe tatăl vitreg de abuz și pe mama și bunica ei de faptul că a ascuns asta de ochii lumii.

Alexandra Zarini, moștenitoarea fondatorului casei de modă Gucci, vorbește despre abuzurile tatălui ei vitreg

Un nou scandal pare să tulbure unul dintre cele mai importante brand-uri de fashion. Alexandra Zarini, strănepoata lui Aldo Gucci (fiul cel mare al fondatorului Guccio Gucci), a depus recent o plângere la un tribunal din Los Angeles la adresa tatălui ei vitreg. Aceasta susține că Joseph Ruffalo a abuzat-o sexual vreme de mai mulți ani și că atât mama, cât și bunica ei au facilitat acest abuz și l-au ascuns.

Alexandra Zarini spune că Ruffalo, un producător muzical care a lucrat și cu Prince, a dezvoltat un tipar de abuz pe care l-a perpetuat de când aceasta avea 6 ani și până când a împlinit 22 de ani. Acesta se urca în pat cu ea fiind dezbrăcat și încerca să o penetreze cu mâinile și își freca organele genitale de ea.

Mama și bunica ei ar fi știut ce se întâmpla, dar nu au spus nimănui, pentru a nu păta reputația familiei. Patricia Gucci, mama ei, a declarat că este devastată de traumele prin care a trecut Alexandra Zarini, dar că respinge acuzațiile făcute de aceasta împotriva ei. 

De asemenea, avocatul lui Joseph Ruffalo a respins acuzațiile împotriva clientului său și a spus că acesta a fost extrem de preocupat în legătură cu sănătatea mintală a Alexandrei cât timp a fost căsătorit cu Patricia Gucci. Acesta făcea referire la faptul că Alexandra Zarini este o fostă consumatoare de cocaină și crystal meth, care a mers ulterior la dezintoxicare.

Alexandra Zarini a declarat pentru NY Times că a fost amenințată cu dezmoștenirea, dar că acum este independentă financiar și este o mamă fericită. „Nu-mi pasă. Vreau doar ca asta să se termine. Nu vreau ca asta să se întâmple nimănui, nici copilului meu, nici unui alt copil”, a spus ea.

Citește și:
Emilio Vitolo s-ar fi despărțit de logodnica lui după apariția primelor fotografii în compania lui Katie Holmes

Foto: Captura Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people