Alessandra Stoicescu și-a botezat fetița

Alessandra Stoicescu și soțul ei, Radu Sergiu Constantinescu și-au botezat fetița.

Alessandra Stoicescu și-a botezat fetița

Prezentatoarea TV Alessandra Stoicescu și-a botezat ieri fiica, Sara Maria Francesca, în vârstă de trei luni. Botezul micuței Sara Maria Francesca a avut loc la Parohia „Sfânta Vineri” Pajura.

La botez au fost prezente familiile celor doi, dar și prieteni apropiați. Alessandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu, au decis ca fiica lor să aibă două perechi de nași. Printre invitații la petrecere s-au numărat Andreea Berecleanu și soțul său, Constantin Stan, Mirela Boureanu Vaida, Sabina Iosub, Dan Negru, Oana Turcu, Cristian Brancu, Mircea și Mihaela Geoană.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Botez Sara Maria Francesca , minunea prietenilor dragi @alessandra.stoicescu și @constantinescusergiu . ❤️❤️❤️

O postare distribuită de Oana Turcu Brancu (@oana_turcu) pe

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu au devenit părinți pe data de 29 iulie. Alessandra a decis să nască natural. Prezentatoarea TV împărtășește destul de des cu urmăritorii de pe Instagram imagini cu fiica ei.

Alessandra Stoicescu a declarat în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 faptul că numele fetiței l-a visat într-o seară, iar semnificația acestuia este cu totul specială: „Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Fetiţa se va numi Sara şi Maria pentru că noi ştiam că se va naşte în august când este această sărbătoare. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel.'

De asemenea, cuplul nu a luat în considerare angajarea unei bone, fapt pentru care cei doi și-au dorit să se ocupe singuri de creșterea fetiței lor. M-am și mirat de mine, de fapt, ne-am mirat unul de celălalt. Noi am făcut totul împreună, nu avem bonă nici în momentul ăsta. Am plecat cu ea la munte, la mare și din nou la munte și ne-am mai dori un pic de mare. Nu sunt panicoasă, dar sunt foarte grijulie și încerc să o ascult”, a declarat Alessandra Stoicescu pentru Libertatea.

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai cunoscute personalități TV, având o experiență de peste 20 de ani în televiziune. Ea este cunoscută publicului drept realizatoarea emisiunii „100 de minute”de la Antena 3. Alessandra este și trainer la Intact Media Academy, dar și președinte al fundației „Mereu Aproape.” De curând, Alessandra și partenerul ei au sărbătorit șase ani de la căsătorie.

Citește și:
Prima imagine cu cel de-al treilea copil al cuplului Blake Lively & Ryan Reynolds

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people