Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au fost refuzați de către un restaurant din Canada

Prințul Harry și Meghan Markle au avut parte de un eveniment mai puțin obișnuit în timpul vacanței lor în Canada, și anume cei doi nu au putut face o rezervare la un restaurant, iar motivul este cu adevărat surprinzător.

Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au fost refuzați de către un restaurant din Canada

Prințul Harry și Meghan Markle își petrec sărbătorile de iarnă în Canada, alături de mama Ducesei de Sussex, Doria Ragland. Cei doi au avut parte și de un eveniment la care cu siguranță nu s-ar fi așteptat. Mai precis, ei nu au putut face o rezervare la un restaurant destul de cunoscut din Canada.

Pierre Koffel, proprietarul restaurantului Deep Cove Chalet, a fost cel care a refuzat să îi primească în restaurant din cauza echipei de securitate extrem de stricte care însoțea cuplul regal. Soția lui Pierre, Bev Koffel, a declarat pentru Vancouver Sun faptul că echipa de securitate a celor doi a fost cea care a vrut să facă rezervarea și că regretă că nu i-a putut primi așa cum se cuvine.

De asemenea, Bev a punctat faptul că soțul ei speră că vor suna din nou pentru a face o rezervare în restaurantul lor. „Vom vedea ce o să se întâmple. Să îi lăsăm să aibă parte de liniște și pace. Am fi extrem de norocoși să îi avem la noi în restaurant. Le doresc să aibă parte de cât mai multă pace. Ei merită asta”, a declarat Bev.

Meghan Markle și Prințul Harry au reusit să își surprindă apropiații atunci când au anunțat că nu vor petrece Crăciunul alături de Regina Elisabeta a II-a. Inițial se credea că ei vor merge în Los Angeles alături de mama Ducesei, însă ulterior a fost dezvăluit locul în care ei vor pleca. „Ducele de Sussex a fost un vizitator frecvent al Canadei în ultimii ani, iar această țară a fost o casă pentru Ducesă timp de șapte ani, înainte ca ea să devină membru al familiei regale. Ei se bucură de căldura canadienilor și de frumusețea peisajelor alături de fiul lor.”

Un purtător de cuvânt a declarat pentru reporterul regal Omid Scobie faptul că cei doi își vor petrece sărbătorile în Canada, fără să fie scoase la iveală prea multe detalii, respectându-le viața privată. „Înălțimile Lor Regale, Ducele și Ducesa de Sussex petrec timp privat în Canada. Decizia lor de a călători în Canada arată importanța acestei țări din Comunitatea Națiunilor pentru amândoi. Deși acest email confirmă țara în care se află aceștia, din motive de securitate nu vor fi dezvăluite mai multe detalii și cerem ca intimiatea lor să fie respectată.”

Cu ocazia Crăciunului, a fost făcută publică și o felicitare cu Ducele și Ducesa de Sussex, fiind prima de altfel în care apare și fiul lor în vârstă de șapte luni, Archie.

Citește și:
Prințul George este adorabil alături de Regina Elisabeta a II-a în aceste imagini

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people