Prințul George este adorabil alături de Regina Elisabeta a II-a în aceste imagini

Cele mai recente fotografii cu Prințul George, alături de Prințul William și Regina Elisabeta a II-a sunt adorabile, iar ipostaza în care au fost fotografiați te va surprinde.

Prințul George este adorabil alături de Regina Elisabeta a II-a în aceste imagini

Prințul George, fiul Ducelui și Ducesei de Cambridge, apare alături de tatăl său, Prințul William, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles într-o ipostază la care nu ne-am fi așteptat. Mai exact, în imagini, se poate vedea cum Prințul George este un ajutor de nădejde, iar cei patru pregătesc tradiționala budincă de Crăciun. 

Prințul William, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles sunt extrem de bucuroși să vadă că Prințul George a ajutat și el la prepararea acestei budinci, care va deveni desertul central al întâlnirilor care vor avea loc anul viitor. Vor fi pregătite mai multe budinci și vor fi oferite mai multor organizații caritabile în Marea Britanie, după cum afirmă un comunicat din partea familiei regale britanice.

Imaginile au fost făcute în această lună la Palatul Buckingham. Ele au fost făcute publice abia acum ca parte a lansării inițiativei numite „Together at Christmas.” Aceasta a fost promovată de către Legiunea Regală Britanică, o organizație caritabilă care își propune să sprijine Forțele Armate în această perioadă a sărbătorilor.


Recent, a fost făcută publică felicitarea de Crăciun a Ducelui și Ducesei de Cambridge. Cu această ocazie, i-am putut admira pe Kate Middleton, Prințul William, dar și pe cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Citește și:
Ducele și Ducesa de Cambridge, imagine adorabilă alături de cei trei copii pentru felicitarea de Crăciun

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people