Ducele și Ducesa de Cambridge, imagine adorabilă alături de cei trei copii pentru felicitarea de Crăciun

Felicitarea de Crăciun a Ducelui și Ducesei de Cambridge este aici, iar imaginea cu întreaga familie este adorabilă!

Ducele și Ducesa de Cambridge, imagine adorabilă alături de cei trei copii pentru felicitarea de Crăciun

Prințul William și Kate Middleton au decis să facă o fotografie mai puțin tradițională pentru felicitarea de Crăciun de anul acesta. Cei doi au pozat alături de copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, pe o motocicletă cu ataș, fiind o postură destul de diferită față de felicitările din anii trecuți.

Kate poartă în imagine o rochie albastră cu modele albe și stă lângă Prințul William, care îl ține pe Prințul Louis. Prințul George poartă o pereche de pantaloni scurți și un tricou polo, iar Prințesa Charlotte, care stă lângă el, poartă o rochie alb cu negru, fără mâneci.

Nu se știe momentan când și unde a fost făcută poza, însă cel mai probabil imaginea a fost suprinsă vara, în timpul unei vacanțe.

Felicitarea de Crăciun a fost publicată pe un cont de Twitter, însă cel mai probabil va apărea și pe conturile oficiale ale Ducilor de Cambridge.

CONȚINUT VIDEO ELLE

După această imagine toată lumea așteaptă cu nerăbdare și felicitarea Ducelui și Ducesei de Sussex, cei doi devenind anul acesta părinții lui Archie Harrison.

Citește și:
Kate Middleton a dezvăluit unul dintre primele cuvinte spuse de Prințul Louis

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video