Adela Popescu, mărturisiri sincere despre revenirea la emisiunea „Vorbește Lumea”

La aproape două luni de la nașterea fiului său, Adela Popescu s-a reîntors la PRO TV.

Adela Popescu, mărturisiri sincere despre revenirea la emisiunea „Vorbește Lumea”

La aproape două luni de când a devenit mamă pentru a treia oară, Adela Popescu a revenit pe micile ecrane ca moderatoare a emisiunii „Vorbește Lumea.” Vedeta a vorbit despre întoarcere în televizune, mărturisind că nu i-a fost ușor să facă acest pas.

„Înainte să încep emisiunea mă trezeam noaptea cu un gol în stomac… Cum o să fac cu trezirile, cu laptele stocat pentru bebe, cu ora de culcare seara, cu zilele în care cei mici vor sta bolnăviori acasă, cu mine pur și simplu din nou în platou, în emisiune, în fața oamenilor… Mi-au fost necesare trei zile. Astăzi am râs iar de mine, am avut curajul să mă arăt vulnerabilă și plină de defecte. Semn că gata, m-am relaxat”, a scris Adela Popescu, pe contul ei de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)


Însă revenirea Adelei Popescu nu a fost singura surpriză de care fanii emisiunii „Vorbește lumea” au avut parte. Colegul său, Cove, a anunțat că nu va mai face parte din echipa PRO TV. Recent s-a aflat și faptul că el va prezenta emisiunea emisiunea „Flash Monden” de pe Prima TV, alături de Diana Bart.

Cove a ținut să transmită că în continuare fanii îl pot vedea la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele de socializare, acolo unde îi va ține la curent pe aceștia cu privire la următoarele proiecte în care se va implica. „Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a transmis Cove în urmă cu câteva zile.

De asemenea, Adela Popescu a făcut și primele declarații cu privire la plecarea lui Cove de la „Vorbește Lumea.” „Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove. Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun.”

Și cum schimbările nu se opresc aici, Adela Popescu prezintă de acum încolo emisiunea „Vorbește Lumea” alături de Andrei Lăcătuş, cunoscut drept Shurubel, şi Bogdan Ciudoiu, care au experiență în radio.

Citește și:
Cătălin Măruță răspunde cu propriile acuzații reproșurilor aduse de Alexandra Stan

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people