Adela Popescu, mărturisiri despre problemele cu care se confruntă acum, însărcinată pentru a treia oară

Adela Popescu le-a împărtășit urmăritorilor săi care sunt stările prin care trece acum, fiind însărcinată cu al treilea copil.

Adela Popescu, mărturisiri despre problemele cu care se confruntă acum, însărcinată pentru a treia oară

Adela Popescu va deveni mamă pentru a treia oară. Vedeta și partenerul ei, Radu Vâlcan, vor avea tot un băiețel, cei doi mai avându-i împreună pe Alexandru și Andrei.

Încă din luna ianuarie, de când a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară, Adela Popescu a spus că se simte foarte bine. Recent, vedeta le-a mărturisit urmăritorilor săi de pe Instagram care sunt stările prin care trece acum, în timpul sarcinii. „Azi e prima zi în care mă simt „însărcinată.” Respir greu, mă mișc greu și am stare accentuată de somnolență”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu le-a făcut mai multe confesiuni persoanelor care o urmăresc pe Instagram. Vedeta a mărturisit că simte nevoia de a pleca într-o vacanță alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și copiii lor. De asemenea, Adela a spus și când anume urmează să nască. „Ce aș vrea acum? Să mănânc pepene roșu cu picioarele înfipte în nisip. Radu să mă întrebe dacă vreau și papaya în timp ce bea a doua cafea. Să nu fie muzică pe fundal, doar niște chicoteli de copii liberi. Mi-aș dori o vacanță. Și dacă nu plecăm curând într-una, pentru că nasc la mijlocul lui iulie, cred că singura bălăceală de care o să am parte va fi în baia de acasă. Și ce e rău în asta? Sănătoși să fim. Ps. Cred că de la vremea bună de afară mi se trage. Hai cu ploaia, să stau în casă și să nu îmi mai vină idei de-astea utopice”, a fost mesajul scris de Adela Popescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din România, iar cei doi sunt extrem de apreciați datorită sincerității lor. Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Radu Vâlcan a vorbit în trecut despre numele celui de-al treilea băiețel pe care îl vor avea împreună, menționând că își doresc un nume simplu. „Nu avem încă un nume. Dar știm că ne dorim un nume „necăutat”, simplu, dar cu rezonanță. Și să înceapă, dacă se poate cu A”, a declarat Radu Vâlcan pentru a1.ro.

Citește și:
Alexandra Dinu face declarații despre despărțirea de partenerul său

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people