Alexandra Dinu face declarații despre despărțirea de partenerul său

Alexandra Dinu face declarații despre despărțirea de partenerul său, Jeffrey Greenstein, după ce relația lor s-a încheiat brusc.

Alexandra Dinu face declarații despre despărțirea de partenerul său

Alexandra Dinu face declarații după ce s-a despărțit de curând de partenerul său, regizorul și actorul american Jeffrey Greenstein. Vedeta nu a făcut comentarii după apariția primelor zvonuri despre despărțire, dar ultima sa postare din mediul online e o referire clară la momentele dificile pe care le traversează.

Alexandra Dinu face declarații după ce relația cu Jeffrey Greenstein s-a încheiat. Cei doi păreau să aibă o relație foarte apropiată și armonioasă cu doar puțin timp în urmă, lansându-și reciproc declarații de dragoste. La scurtă vreme după, regizorul american a postat o imagine cu o altă femeie, căreia îi face o declarație romantică cu ocazia zilei de naștere. „Îți doresc cea mai fericită zi de naștere, celei mai dulci și dragi fete din lume. Fie ca viața să te binecuvânteze în continuare cu toată dragostea, râsetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți. Nu aș putea fi mai recunoscător că te am în viața mea”, a scris fostul partener al Alexandrei Dinu, în caption-ul fotografiei care îl înfățișează sărutând-o pe tânără pe obraz. Răspunsul femeii nu a întârziat să apară. „Promite-mi că ne vom trăi nenorocita poveste frumoasă. Mulțumesc dragostea mea pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată. Fiind lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară”, a scris aceasta.

În acest context, Alexandra Dinu face declarații despre ceea ce pare a fi relația sa încheiată cu actorul Jeffrey Greenstein. „Ne maturizăm în cunoaștere și înțelepciune, dar niciodată nu părăsim locul de joacă al inimilor noastre”, a scris românca în postarea sa de pe Instagram, care pare să fie o trimitere foarte subtilă la adresa postărilor publice ale fostului său partener.

Alexandra Dinu este acum parte din juriul emisiunii Românii au talent. Ea a debutat în postura de prezentatoare și producătoare a emisiunii ProMotor, ca apoi să se dedice lumii filmului, jucând, printre alții, alături de Adrien Brody sau Antonio Banderas.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis de Prințul William după moartea bunicului său, Prințul Philip

Foto: arhiva ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people