Adela Popescu a dezvăluit o fotografie în care își arată cu mândrie burtica de gravidă

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, și-au surprins fanii cu anunțul că urmează să devină părinți pentru a treia oară.

Adela Popescu a dezvăluit o fotografie în care își arată cu mândrie burtica de gravidă

Adela Popescu a dezvăluit recent că este însărcinată pentru a treia oară. Anunțul l-a facut în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” pe care o prezintă alături de Cove. Adela a mărturisit că a hotărât să se retragă din emisiune, dată fiind situația generată de pandemie, iar locul ei a fost preluat de către Lora. 

În prezent, Adela Popescu se bucură de o vacanță în Maldive alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și cei doi copii, Alexandru și Andrei, dar și de Laura Cosoi, soțul acesteia, Cosmin Curticăpean, și cele două fetițe ale lor: Rita și Vera. Adela și-a încântat urmăritorii de pe Instagram cu o imagine în care își arată cu mândrie burtica de gravidă.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din România, iar cei doi sunt extrem de apreciați datorită sincerității lor.

În ceea ce privește cele două sarcini, prezentatorea TV a vorbit cu sinceritate în trecut pe blogul personal despre problemele pe care le-a întâmpinat. „Mărturisesc că nu mă bucuram neapărat că baiețelul se lasă așteptat atât, asta pentru că încă de la început el a fost nițel mai mare decât vârsta lui biologică. Toate bune, era clar că îi place în burtică, doar că o greutate măricică mi-ar fi micșorat șansele de a naște natural sau ar fi făcut ca procesul să se desfășoare mai greoi. Știam cât m-am chinuit cu Alexandru, care a avut 3.050 la naștere, așa că mi-era greu să îmi imaginez cum s-ar întampla asta la peste 3.500 gr cât se preconiza.”

Adela a continuat prin a povesti particularitățile dintre cele două travalii. „Capul copiilor s-a așezat pe terminațiile nervoase ale coloanei, astfel încât, deși monitorul înregistra, să spunem, contracții de 30%, suportabile pentru oricine, eu, efectiv, mă tăvăleam de durere. Așadar, durerea travaliului venea peste cea de coloană, oferindu-mi chinuri inimaginabile. (…) Durerile deja creșteau în intensitate și frecvența contracțiilor era la mai puțin de un minut. Știu că la un moment dat nu mai puteam nici să clipesc, buzele mi se uscaseră, gura la fel și tot ce mai puteam face era să ridic un deget prin care semnalizam că sunt în mijlocul unei contracții.”

La finalul articolului, Adela a ținut să aibă o atitudine pozitivă și să le încurajeze pe celelalte femei care trec prin experiența nașterii, considerând că cel mai important e să ai un copil sănătos. „M-am lămurit, însă, că naștere fără dureri nu există, indiferent cum decideți să o faceți. La nașterea spontană durerile sunt înainte, la cea prin cezariană, după. Așa că să lăsăm eroismul, mămici ce am născut natural, căci plătim tributul toate. Că așa e lăsat de când lumea. Să nu existe răsplată fără suferință. Și în ultimă instanță, cel mai important este să avem pe piept bebelușul sănătos”, a scris Adela Popescu pe blogul personal

Citește și:
Carmen Grebenișan și-a surprins fanii cu imagini în care apare fără pic de machiaj

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people