Adda, despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv”

Adda a luat decizia de a se retrage o perioadă din spațiul public din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Adda, despre problemele de sănătate cu care se confruntă: "Urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv"

Adda a făcut confesiuni despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Artista a povestit că i s-a pus un diagnostic greșit și că abia acum a aflat care este afecțiunea de care suferă. 

Prin intermediul unei postări publicate pe Instagram, Adda a făcut mai multe declarații despre diagnosticul pe care l-a primit din partea medicilor. Cântăreața a dezvăluit că a fost diagnosticată cu borelioză și bartonella și că va urma o perioadă un tratament agresiv. 

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella – transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile.”

Din cauza acestui diagnostic, Adda a luat decizia de a se retrage din spațiul public o perioadă. Însă, cântăreața a ținut să menționeze că va împărtăși anumite detalii cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare, atunci când va putea face acest lucru. 

„La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioadă din spațiul public – emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online și vă voi ține la curent când pot și cât pot. Vă voi lăsa și albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Plănuiam o lansare aniversară cu concert. Mai ales că voi împlini 30 de ani. La jumătatea lui Martie va veni și noul single.”

Artista a adăugat că se simte puternică și stăpână pe situație, fiind încrezătoare că va trece și peste acest moment dificil din viața ei. 

„I-am pus numele „Gogutz”. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii. În timp ce o parte din doctorii „specialiști” ai României vor pune mâna pe carte! Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienții pe piste greșite și să se trezească la realitate! Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENȚIE ȘI TRATARE LA TIMP! Pentru că, DA , aceste două „minunății” te pot ucide sau te pot nenoroci pe viață!!! Dacă nu sunt depistate la timp. I se poate întâmpla oricui. În fine, după ce o să-l omor pe Gogutz, o să mănânc cea mai mare felie de tort și o să beau un sfert de deget de vodka, având în vedere că n-am băut de atâta timp, o să mă îmbăt ca aia care cad în santz și au fatza plină de noroi. Mă pregătesc de război! Sunt o Xena! Nu m-am simțit niciodată mai puternică și mai stăpână pe situație. Acum știu cu cine mă bat!”, a scris Adda pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

În luna februarie a anului 2021, Adda le povestea fanilor ei că suferă de dermografism, o afecțiune destul de rară de piele, care mai este întâlnită și sub denumirea de urticarie dermatografică.

Citește și:
Cristina Cioran, dezvăluiri despre începutul relației cu logodnicul ei: „M-a cucerit cu cinismul lui, cu umorul și cu nonșalanța'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people