Actrița Naya Rivera, presupusă decedată după ce a fost dată dispărută

Actrița Naya Rivera a fost dată dispărută de autoritățile din California, știrea fiind confirmată de surse ale poliției locale.

Actrița Naya Rivera, presupusă decedată după ce a fost dată dispărută

Actrița Naya Rivera a fost dată dispărută de autoritățile din Ventura, California, după ce fiul ei a fost găsit singur într-o barcă ce plutea pe Lacul Piru.

Șeriful din Ventura County a declarat că actrița în vârstă de 33 de ani, devenită celebră după rolul din serialul Glee, a închiriat o barcă pentru ea și fiul ei pentru o plimbare pe Lacul Piru. Autoritățile precizează că actrița a închiriat barca în jurul orei 13, iar trei ore mai târziu, fiul ei, Josey, în vârstă de 4 ani, a fost găsit singur în barcă.

Potrivit lui Eric Buschow, șeriful din Ventura County, investigatorii care au ajuns la barcă în jurul orei 16.30 au observat că băiețelul este „teafăr”. „El are o stare bună de sănătate… Întreaga familie trece acum prin momente foarte traumatizante”.

Autoritățile au început imediat căutările după ce dispariția actriței Naya Rivera a fost sesizată de persoana care l-a găsit singur pe Josey în barcă și sunt folosite toate mijlocele disponibile, precum elicoptere, drone și echipe de scafandri. Operațiunea de salvare a fost suspendată pe durata nopții, iar căutările vor fi reluate dimineața.

Potrivit unor surse, Josey le-a spus autorităților că el și mama lui au mers pe lac pentru a înota, însă mama lui nu s-a întors împreună cu el în barcă. Atunci când a fost găsit, băiatul actriței purta o vestă de salvare.

Mașina care îi aparține actriței Naya Rivera a fost găsită în parcarea din apropierea lacului, iar geanta acesteia era în barca pe care a închiriat-o.

Potrivit unui jurnalist de la NBC LA, șeriful și autoritățile din Ventura County susțin că se presupune că „Naya Rivera a murit”.

Josey este fiul pe care Naya Rivera îl are din relația cu actorul Ryan Dorsey.

Naya Rivera a devenit celebră după ce a jucat în serialul Glee, realizat de Ryan Murphy. După terminarea serialului, mai multe dintre starurile care au interpretat roluri principale au murit, printre care Cory Monteith și Mark Saling, fostul iubit al actriței.

Citește și:
Paris, fiica lui Michael Jackson, a vorbit deschis despre lupta sa cu depresia și automutilarea

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people