Actrița Christina Ricci a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei

Christina Ricci a depus încă de anul trecut actele de divorț, după ce a trecut printr-un incident violent cu soțul ei.

Actrița Christina Ricci a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei

Christina Ricci și producătorul de film James Heerdegen divorțează, după o căsătorie de 7 ani. Actrița a fost cea care a depus actele de divorț încă de anul trecut, iar acum a cerut și obținut un ordin de protecție împotriva soțului său.

În noile acte pe care le-a depus la tribunal, actrița în vârstă de 40 de ani a vorbit în detaliu despre abuzurile pe care le-a suferit din partea soțului ei. Christina Ricci a precizat că episoadele de violență au început în decembrie 2019, însă atunci când a început perioada de carantină cauzată de pandemia de COVID-19, ea s-a trezit „captivă în casă cu un abuzator violent”.

În aceleași documente Ricci susține că soțul ei a atacat-o de două ori în 2020 și a aruncat cu cafea și un scaun spre ea. „Mi-a spus că singurul moment în care i-ar părea rău pentru mine este dacă a-și fi dezmembrată în mai multe bucăți, ceva ce m-a făcut să mă gândesc că ar putea să mă ucidă”.

Ordinul de protecție emis de judecători stipulează că „Heerdegen trebuie să stea la minim 100 de metri de Ricci și fiul pe 6 ani pe care cei doi îl au și să nu încerce să îi contacteze sub nicio formă”. Ricci a mai cerut judecătorilor ca lui Heerdegen să îi fie interzis accesul în casa pe care cei doi o au, soțul vedetei mutându-se deja. În plus, actrița solicită ca judecătorii să îi interzică soțului ei „să publice clipuri sau mesaje trimise de ea deoarece se teme că el va încerca să o șantajeze sau să o umilească”.

Prin intermediul avocatului său, Heerdegen a negat toate acuzațiile care i se aduc și a precizat că vrea să depună actele pentru un ordin de protecție împotriva lui Ricci, susținând că „actrița are un comportament abuziv alimentat de alcool și abuzul de substanțe interzise”.

Christina Ricci și James Heerdegen s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare de la Pan Am, în 2012. Ei s-au căsătorit în 2013, iar în august 2014 Christina l-a născut pe Freddie.

Christina Ricci și James Heerdegen au fost destul de discreți cu privire la viața lor personală. Ultima lor apariție pe covorul roșu a fost în luna februarie 2020, cu ocazia petrecerii organizate de Elton John după decernarea Premiilor Oscar.

În trecut, Christina Ricci a mai format un cuplu cu actorul Owen Benjamin, între 2008-2009.

Citește și:
Dovada că despărțirea dintre Ana de Armas și Ben Affleck nu este deloc una prietenoasă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people