Actorul Ray Liotta a murit la vârsta de 67 de ani

Ray Liotta, actorul cunoscut pentru rolul din filmul Goodfellas, a murit la vârsta de 67 de ani.

Actorul Ray Liotta a murit la vârsta de 67 de ani

Ray Liotta a murit la vârsta de 67 de ani. Actorul era cunoscut pentru performanța din filmul Goodfellas din 1990 regizat de Martin Scorsese.

Potrivit publicației Deadline, Ray Liotta a murit în somn în Republica Dominicană, acolo unde se afla la filmările peliculei Dangerous Waters. Actorul avea o fiică pe nume Karsen și era logodit din 2020 cu Jacy Nittolo, care a fost cu el în timpul filmărilor.

În filmul polițist Goodfellas, Ray Liotta l-a interpretat pe gangsterul Henry Hill și a jucat alături de nume importante de la Hollywood, cum ar fi Robert De Niro și Joe Pesci. A cunoscut notorietatea odată cu rolul din filmul lui Martin Scorseseînsă înainte a mai jucat în Field of Dreams.

Primul rol într-un film a fost în anul 1983, în pelicula The Lonely Lady, iar trei ani mai târziu a apărut în Something Wild. Pentru acea performanță, a primit o nominalizare pentru cel mai bun actor în rol secundar la Globurile de Aur.

Conform Deadline, recent a fost ales ca producător executiv al serialului Five Families, despre ascensiunea și căderea dramatică a familiilor Genovese, Gambino, Bonnano, Colombo și Lucchese din mafia din New York.

De asemenea, Ray Liotta terminase filmările pentru Cocaine Bear, regizat de Elizabeth Banks, și urma să joace în filmul The Substance, alături de actrițele Demi Moore și Margaret Qualley. Deși era recunoscut pentru rolurile de pe marile ecrane, Ray Liotta a mai jucat alături de Taron Egerton în serialul Apple TV+ Black Bird, precum și în drama NBC Shades of Blue alături de Jennifer Lopez. Alte roluri remarcabile ale actorului au mai fost în Hannibal, Narc, Blow și Copland.

Ray Liotta a fost căsătorit cu Michelle Grace din 1997 și până în 2004. Alături de actriță, Liotta avea o fiică, pe nume Karsen, în vârstă de 23 de ani.

Citește și:
Cannes 2022: Vedete și ținute spectaculoase la premiera filmului Elvis

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people