Actorii Joaquin Phoenix si John C. Reilly, asteptati la American Independent Film Festival de la Bucuresti

Cei doi se afla in capitala pentru filmarile productiei internationale „The Sisters Brothers”, in regia lui Jacques Audiard.

Actorii Joaquin Phoenix si John C. Reilly, asteptati la American Independent Film Festival de la Bucuresti

American Independent Film Festival incepe vineri, 15 septembrie, la cinematograful Cinema Pro. Cu ocazia prezentei cel doi actori la Bucuresti, sambata se va organzia o serie de proiectii speciale. In onoarea lui John C. Reilly, publicul va putea viziona filmul „The Little Hours' de Jeff Baena (2017), de la ora 19:00 la Cinema Pro, si filmul „Hard Eight' de Paul Thomas Anderson (1996), la Cinemateca Eforie de la ora 20:45. Fanii lui Joaquin Phoenix vor putea vedea laudatul „Her', in regia lui Spike Jonze, de la ora 21:00 la Cinema Pro.

In functie de ora la care cei doi actori vor finaliza filmarile pentru „The Sisters Brothers', acestia sunt asteptati la inceputul sau la finalul proiectiilor, pentru a saluta publicul.
Un alt actor renumit care isi va face aparitia la festival va fi Ethan Hawke, aflat si el la Bucuresti pentru a participa la sectiunea speciala a festivalului, Focus Ethan Hawke. Actorul va indroduce proiectiile „Born to be Blue' si „Boyhood', iar la finalul „Before the Devil Knows Youre Dead', el va raspunde intrebarilor publicului.

Festivalul va debuta cu proiectia castigatoare a Oscarului pentru Cel mai bun film in 2017, „Moonlight', vineri, 15 septembrie. Regizorul filmului, Barry Jenkins, se va alatura festivalului pentru un Q&A, in direct prin Skype.

Programul complet al American Independent Film Festival la Bucuresti poate fi consultat online pe filmedefestival.ro.

Citeste si:
American Independent Film Festival Bucuresti – tot ce trebuie sa stii si ce nu ai voie sa ratezi

Text: Ana Maria Savu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people