Actorii din „Big Little Lies” au fost prezenți la nunta lui Zoe Kravitz cu Karl Glusman

Zoe Kravitz și Karl Glusman s-au căsătorit sâmbăta trecută în Paris, iar la eveniment au fost prezenți mai mulți actori din „Big Little Lies".

Actorii din „Big Little Lies” au fost prezenți la nunta lui Zoe Kravitz cu Karl Glusman

Joe Jonas și Sophie Turner nu au fost singurii care s-au căsătorit sâmbăta trecută în Franța. Zoe Kravitz și Karl Glusman au avut o ceremonie impresionantă în Paris, iar la eveniment au participat mai mulți actori din serialul Big Little Lies.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Leave it to the eternally cool #ZoeKravitz to wear #bridal bike shorts to her #wedding rehearsal dinner in #Paris. RG @overthemoon

O postare distribuită de ELLE Australia (@elleaus) pe

Laura Dern, Nicole Kidman, Reese Witherspoon și Shailene Woodley au fost alături de Zoe în această zi specială, la casa tatălui său, Lenny Kravitz, din Paris. Din nefericire, Meryl Streep nu a luat parte la eveniment, însă lista invitaților a fost, totuși, impresionantă. Denzel Washington, Eddie Redmayne, Donald Glover, Chris Pine, Cara Delevingne și Ashley Benson și-au privit prietena făcând un pas important în viața ei. Vinerea trecută, Zoe și Karl au găzduit o cină la restaurantul Lapérouse, unde actrița a purtat o pereche de biker shorts, o bustieră și o rochie din mărgele, toate într-o nuanță pură de alb. Bineînțeles, părinții ei faimoși, Lenny Kravitz și Lisa Bonet, au fost prezenți la celebrare.

„A fost o petrecere plină de bucurie. Orice cameră cu Lenny, Jason (Momoa) și Denzel înăuntru ei bine.. a fost nebunie. Atât de multă dragoste, au fost și câteva discursuri, iar când am plecat eu se dădeau shot-uri de tequila”, le-a spus Grégory Lentz, co-directorul restaurantului, celor de la People.

Paris este un oraș special pentru tinerii căsătoriți, și locul pe care Karl îl avea în minte pentru cererea în căsătorie. Având în vedere programul încărcat al celor doi, cererea s-a petrecut, totuși, într-un mod mai puțin planificat. „Eram în pantaloni de trening. Cred că băusem puțin. Îi simțeam inima cum bate atât de tare și l-am întrebat dacă se simte bine. Eram chiar îngrijorată. Iubesc faptul că nu a fost un plan elaborat în Paris. S-a întâmplat acasă, în pantaloni de trening”, le-a povestit Zoe Kravitz celor de la Rolling Stone în luna octombrie a anului trecut.

Citește și:
David Beckham a participat la un meci de fotbal alături de fiica sa, iar imaginile sunt adorabile

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people