David Beckham a participat la un meci de fotbal alături de fiica sa, iar imaginile sunt adorabile

David Beckham a participat alături de fiica sa, Harper, la sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal Feminin, iar apariția lor a atras toate privirile.

David Beckham a participat la un meci de fotbal alături de fiica sa, iar imaginile sunt adorabile

David Beckham se află în Franța alături de fiica sa, Harper, pentru a urmări meciurile Campionatului Mondial de Fotbal, ei urmărind un meci din sferturile de finală în care a jucat și Anglia împotriva Norvegiei).

Aceștia au mers pe stadionul Stade Océane în Le Havre și, având în vedere reacțiile surprise de fotografi, ei erau foarte interesați de meci.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Amin Norouzi (@aminnorouzi.awakening) on

În momentul în care s-a cântat imnul național englez, David și-a pus mâna pe fiica sa, momentul devenind unul emoționant. Cei doi s-au uitat cu interes la întregul meci câștigat de Anglia, iar Harper chiar a primit ș o gustare, o pungă de alune în ciocolată pe care tatăl ei a deschis-o, aceasta nereușind inițial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Safwantop (@s90t_) on

Înainte de meci, David și Harper au avut oportunitatea de a întâlni echipa cunoscută sub numele de Lionesses (leoaice, n.r.), fostul jucător de fotbal postând și o imagine.

„Sunt atât de norocos să le văd pe fete înainte de marele meci. Ca jucător știu exact ce înseamnă să joci în aceste competiții și cât de important este să ai sprijin de acasă… Vreau doar să spun cât de mândri suntem toți de fiecare jucătoare, ele fac o treabă incredibil de bună și întreaga țară le sprijină!!! Așa cum puteți vedea, Harper a fost entuziasmată să cunoască echipa și este la fel de încântată să urmărească meciul..”, a scris David Beckham pe Instagram.

Având în vedere entuziasmul lui Harper ar putea aceasta să urmeze cariera tatălui ei?

Citește și:
Numele Harper Beckham a devenit marca inregistrata

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people