7 semne ca iei lucrurile prea in serios intr-o relatie

Ai simtit vreodata ca iei lucrurile prea in serios intr-o relatie si ca poate n-ar trebui? Ei bine, e destul de usor sa fii mai detasata.

7 semne ca iei lucrurile prea in serios intr-o relatie

Trebuie doar sa constientizezi acest obicei si sa incerci sa-l schimbi.

Neintelegeri

De multe ori, barbatii si femeile interpreteaza lucrurile complet diferit. Iar problemele de comunicare pot fi sursa multor neintelegeri intr-o relatie. Este foarte posibil ca prietenul tau sa fi intentionat sa-ti comunice ceva total diferit fata de ceea ce ai inteles tu. Daca simti ca la mijloc e o neintelegere, spune-i cum ii intelegi si cum ii interpretezi tu cuvintele si verifica daca impresiile tale sunt corecte.

El afirma ca a intentionat sa spuna cu totul altceva

De multe ori, prietenul tau spune ca a intentionat sa-ti transmita cu totul altceva decat ai inteles tu. Daca se intampla asta, s-ar putea sa iei lucrurile prea personal, ceea ce nu e cazul. De fapt, poate ca ar fi mai bine sa ceri clarificari. Asta te-ar putea ajuta sa nu suferi.

Un incident fara legatura

Adeseori, femeile simt ca totul este personal intr-o relatie. Daca prietenul tau se decide sa iasa la un meci cu amicii sau la biliard, o iei ca pe o ofensa si consideri ca, de fapt, nu vrea sa-si petreaca timpul cu tine. Iar asta este fals in cele mai multe cazuri. Pentru ca n-are nici o legatura cu tine. Pur si simplu vrea sa-si petreaca timpul intr-o companie masculina.

Prietenele tale vad lucrurile total diferit

Este bine sa te consulti cu amicele tale care sunt deschise la minte si mult mai detasate de problemele tale de cuplu. Cu siguranta, ele vor vedea lucrurile diferit fata de tine. Cum ar fi ca iei totul prea in serios si prea personal. Este minunat sa ai prietene inteligente care te vor ajuta sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva, mai echilibrata si, cu siguranta, mai apropiata de cea reala.

Tu si iubitul tau sunteti diferiti

Daca esti inclinata sa iei lucrurile foarte personal, vei considera ca tot ceea ce face partenerul tau este directionat catre tine. In realitate, sunteti doua persoane diferite, cu interese si opinii diferite, chiar daca formati un cuplu. Este sanatos sa constientizezi asta, pentru ca vei fi scutita de multe dezamagiri, iar relatia ta va fi ferita de situatii tensionate.

Iubitul tau iti spune ca nu e nimic personal

Probabil ca partenerul tau iti spune ca iei lucrurile prea in serios. Si nu-i vine greu sa spuna asta pentru ca stie ce a intentionat sa-ti spuna. Dar asta nu e neaparat un semn rau. Inseamna doar ca relatia voastra are mai putine probleme decat ti-ai imaginat.

Judeci cu prea multa emotie

Este adevarat ca femeile gandesc mai ales dintr-o perspectiva emotionala si mai putin rationala. Totul e sa accepti ca trebuie sa faci o schimbare si sa abordezi situatiile cu logica si calm, astfel incat vei ajunge si tu la concluzia ca nu toate actiunile partenerului tau sunt indreptate impotriva ta. Iar asta iti va da multa speranta in ceea ce priveste viitorul relatiei voastre.

Foto: PR

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people