Technogym, o oaza de wellness in inima Bucurestiului

Technogym, lider pe piata de echipamente fitness premium, wellness si design, a deschis un magazin in Bucuresti. Situat pe Strada Luterana numarul 2, in spatele Complexului Radisson Blu, Magazinul Technogym este prima locatie din Bucuresti ce ofera o solutie completa pentru un stil de viata wellness.

Technogym, o oaza de wellness in inima Bucurestiului

Magazinul, cu o suprafata de peste 115 metri patrati, satisface toate nevoile stilului de viata si reflecta stilul sic si optimizat ce a devenit sinonim cu marca Technogym.

Expuse in Magazinul din Bucuresti, printre altele, gasesti Linia Personal, care include produse wellness cu design inovator, cum ar fi Kinesis Personal, o piesa cu un design frumos si un sistem ingenios ce ofera peste 200 de exercitii personale care asigura forta, flexibilitate, echilibru si rezistenta ocupand doar un metru patrat; Linia Forma, echipamente create pentru a se potrivi perfect atat in rezidente de lux, cat si in hoteluri, precum si produse selectate ale liniei cardio Excite+ de la Technogym, echipamente profesionale la cele mai inalte standarde capabile sa reziste celor mai dure conditii de utilizare.

Insa produsele Technogym nu sunt doar echipamente de fitness, sunt elemente de design interior, obiecte de arta, care se integreaza perfect in cele mai bune hoteluri, birouri, cluburi, rezidente si centre spa din intreaga lume. Cele mai bune exemple sunt Kinesis Personal, Run Personal, Recline Personal si Cross Personal, produse proiectate de renumitul arhitect Antonio Citterio si care exprima stil si inovatie.

Magazinul gazduieste echipamente inovatoare, care elimina toate scuzele celor comozi si dependenti de retelele de socializare, deoarece acum pot dedica mai mult timp sanatatii lor, in timp ce se afla pe Twitter, pe Facebook sau in timp ce verifica ultimele stiri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet