Prima banda de alergat controlata prin Google Glass!

Technogym, liderul mondial in echipamente de fitness si welness de lux a lansat prima banda de alergat controlata cu ajutorul Google Glass, in cadrul Consumers Electronic Show 2014 care a avut loc in Las Vegas la inceputul acestui an.

Prima banda de alergat controlata prin Google Glass!

Vizitatorii celor doua targuri au avut oportunitatea de a interactiona cu noua banda de alergat ARTIS produsa de Technogym, prin intermediul Google Glass, datorita solutiei UNITY – o consola revolutionara cu sistem Android folosita pentru echipamentele de antrenament cardio. Datorita sitemului Android, UNITY este deschisa oricaror aplicatii si dezvoltatorilor de produse compatibile. Aplicatiile sunt create si gandite pentru a oferi fiecarui ultilizator o experienta completa si personalizata a propriilor antrenamente, acces la date si optiuni de entertainment.

UNITY face parte din „Wellness on the Go” programul complet dezvoltat de Technogym care permite utilizatorilor inscrisi sa se conecteze cu orice echipament, oriunde in orice colt al lumii, datorita platformei mywelnesscloud, platforma creata special de Technogym pentru industria de fitness si welness. Mai mult, prin linia ARTIS UNITY este prima si unica consola din industria de fitness din lume care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a comunica cu antrenorul personal sau cu prietenii printr-un webcam.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet