Mai sanatos, mai fericit

Farmaciile Help Net lanseaza “Mai sanatos, mai fericit”, o noua campanie de comunicare a carei idee principala subliniaza importanta fericirii pentru starea de sanatate.

Mai sanatos, mai fericit

Stiai ca optimistii se vindeca mai repede si se imbolnavesc mai greu? Asta pentru ca ei sunt mai fericiti. Si astfel, mai sanatosi. Este dovedit stiintific ca nefericirea si stresul pot duce la probleme de sanatate, deoarece afecteaza sistemul imunitar. Din pacate, romanii se numara printre cele mai nefericite popoare. Intr-un raport mondial al fericirii publicat recent, tara noastra se afla abia pe locul 90, in urma unor tari ca Pakistan, Kosovo, Libia sau Ghana.

Toate acestea ne-au motivat sa aducem o schimbare in bine in jurul nostru, prin noua campanie Mai sanatos, mai fericit'. Fericirea este o alegere personala si depinde doar de noi insine sa o simtim.

Fericirea se poate reinvata! Astfel, pe site-ul www.helpnet.ro si in farmacii, se vor gasi sfaturi pe care am  putea sa le urmam pentru a ne simti mai fericiti si deci, mai sanatosi: de exemplu sa fim mai optimisti, sa apreciem lucrurile bune din viata noastra, sa radem mai mult, sa petrecem timp cu oameni dragi, sa daruim. Si lista poate continua…

Mai multe detalii  despre aceasta campanie sunt disponibile pe www.helpnet.ro

Cu totii avem puterea de a schimba in bine viata noastra si a celor din jur. Lumea ar deveni mai buna daca fiecare din noi ar invata sa se bucure mai mult si ar face o fapta buna pentru o alta persoana, insuflandu-i acesteia dorinta de a face la randul sau un gest frumos pentru altcineva – caci binele atrage bine. Ne dorim sa oferim tuturor inspiratia pentru a se simti mai fericiti.' a declarat Isabelle Iacob, director general al Help Net Farma SA.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din health & diet