Lupta impotriva racelii si gripei cu Propolis C Raceala si Gripa!

Fie ca este vorba de adulti, fie ca este vorba despre copii, atunci cand vorbim despre raceala si gripa este bine sa optezi pentru tratamente naturale in detrimentul celor medicamentoase si toxice. Gama PROPOLIS C Raceala si Gripa ajuta in lupta impotriva acestor boli.

Lupta impotriva racelii si gripei cu Propolis C Raceala si Gripa!

Prin continutul de tinctura de propolis, Echinacea, vitamina C si extracte din plante (flori de soc si fructe de soc, flori de tei, fructe de maces, salcie), gama PROPOLIS C Raceala si Gripa reduce cu 50% durata medie a virozelor (dovedit clinic).

PROPOLIS C Raceala si Gripa are efecte terapeutice comparabile cu medicamentele obisnuite, cum ar fi aspirina, paracetamolul si ibuprofenul, insa nu are reactii adverse. Produsul isi demonstreaza eficacitatea in:

  • Desfundarea nasului
  • Reducerea durerilor de cap si de gat
  • Reducerea cu 62% a zilelor cu febra
  • Risc alergen scazut

Gama se prezinta in doua forme de administrare, pentru grupe diferite de varsta:

PROPOLIS C Raceala si Gripa KIDS: recomandat pentru copiii de peste 1 an si femeilor insarcinate; contine extracte de flori si fructe de soc, flori de tei, fructe de maces, Echinacea, tinctura de propolis si vitamina C;

PROPOLIS C Raceala si Gripa: recomandat pentru copiii peste 12 ani si adulti; contine extracte de flori si fructe de soc si salcie, Echinacea, vitamina C si tinctura de propolis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din health & diet