Jack Daniel’s a dat primele motociclete Harley Davidson

Jack Daniel’s si Harley Davidson au lansat pe 25 octombrie o campanie care aduce impreuna unele dintre cele mai cunoscute si indragite branduri americane.

Jack Daniel’s a dat primele motociclete Harley Davidson

„Intra in legenda!” aduce iubitorilor de Jack si de motoare sansa de a castiga 7 motociclete marca Harley Davidson. „Legenda premiilor Old No. 7” este intregita de 7 sticle de Jack Daniel’s semnate de legende ale rock-ului romanesc, 7 sticle editie limitata Jack Daniel’s, 2 butoaie de Jack, numeroase alte premii si 60.000 vauchere de discount la Harley Davidson.

Campania se desfasoara pana pe 25 ianuarie si pana acum 3 dintre castigatori si-au ridicat premiile.

Dupa Silvestru Tompea, din Harghita, au urmat Mugurel Nicolae Ghinescu si Razvan Bosinceanu.

Mugurel Nicolae Ghinescu este pasionat de motoare si a vrut sa-si cumpere un HD in trecut, dar nu a reusit. A participat la promotie dupa ce a vazut comunicarea promotiei la raft si si-a incercat norocul. A trimis un cod si a castigat!

Razvan Bosinceanu este cel de-al treilea castigator al unui HD . Pasionat de motoare, a vrut sa-si achizitioneze un HD anul trecut, dar a cumparat un BMW pana la urma! Bunicul sau a avut primul HD in familie, un model din al doilea razboi mondial pe care l-a primit din US intr-o cutie, pe bucati si l-a asamblat singur.

Ce au castigat cei 3: cate un Harley XL 883L SUPER LOW cu motor de 883 cm3 si 53 CP si capacitate rezervor 17 l.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.legendsride4ever.ro

 

PUBLICITATE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle