Garnier Fructis Men – trei sampoane pentru barbati

Fructis Men a dezvoltat o tehnologie pentru a creste rezistenta parului: Sistemul Activ cu Taurina care combina beneficiile complexului activ din fructe cu taurina pentru a oferi o si mai buna performanta sampoanelor pentru barbati.

Taurina este un ingredient activ care este responsabil de vitalitatea, energizarea si intarirea firului de par. Sistemul Activ cu Taurina ajuta la cresterea rezistentei parului.

Complexul activ din fructe ajuta la consolidarea structurii interne a firului de par prin restabilirea anumitor tipuri de legaturi dintre lanturile de cheratina.

Printre aceste ingrediente active se numara acidul citric care are proprietati remarcabile pentru par: penetreaza adanc in structura firului de par pentru a consolida rezistenta acestuia, in plus oferindu-i si mai multa stralucire.

Gama sampoanelor pentru barbati Garnier Fructis Men contine 3 produse:

DAILY FUEL: Sampon revigorant cu Sistem Activ cu Taurina si extract de bambus pentru un par mai puternic.

ANTI DANDRUFF: Sampon revigorant cu Sistem Activ cu Taurina si Mentol revigorant. Noua formula cu mentol si zinc piritiona purifica scalpul, elimina matreata pentru o curatare intensa a parului.

FALL FIGHT: Sampon revigorant cu Sistem Activ cu Taurina si extract stimulant de cafeina. Cu Fall Fight parul devine mai puternic si mai putin supus ruperii si caderii.

Pret: 12,5 lei/buc
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty