Feminist and Queer International Film Festival incepe maine la Bucuresti

Intre 6 si 10 noiembrie, la Bucuresti te asteapta o selectie remarcabila de filme feministe si queer.

Feminist and Queer International Film Festival incepe maine la Bucuresti

Pe 6 noiembrie, Cinema Studio din Bucuresti te asteapta cu gala de deschidere a festivalului, in cadrul careia publicul va urmari cea mai recenta productie a regizorului canadian Bruce LaBruce, Pierrot Lunaire.

Festivalul, organizat de Asociatia TRANSform, va prezenta o multime de filme, dar si o varietate de evenimente conexe – de la proiectii de film experimental la ateliere, intalniri masterclass si concerte. Asa ca atat cinefilii, dar si profesionistii din industria filmului, membrii comunitatii LGBT+, sustinatorii feminismului si persoanele interesate de teme sociale si activism vor avea ce sa vada de-a lungul celor cinci zile de festival.

Sectiunea Arta zonei interzise va aduce in fata publicului productii cinematografice din peste 50 de tari, iar juriul este format, printre altii, din Laurentiu Damian, presedintele Uniunii Cineastilor din Romania, Iulia Popovici, jurnalist, Irina Trocan, critic de film, si Yair Hochner – directorul artistic TLVFest, festivalul de film LGBT din Tel Aviv.

Programul proiectiilor si evenimentelor se gaseste pe faqiff.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle