ELLE Beauty Club cu Kerastase

Aseara am fost la eveniment! Ne-am intalnit cu cititoarele noastre la Dare Beauty Center, unde am petrecut o seara deosebita in compania specialistilor Kérastase.

Ruxandra Gabudean, brand manager Kérastase, ne-a spus povestea marcii, ca apoi echipa Dare Beauty Center sa vina cu dovezi palpabile.

Gazdele, Rares si Darius Rustei, au luat cuvantul pentru cateva minute, in care au vorbit despre echipa lor si salon, despre cliente si atmosfera care se creeaza aici : « Noi nu oferim clientelor noastre doar tratamente pentru par, ci ne preocupam ca ele sa se simta bine>

Momentul serii a constat in tragerea la sorti, in urma careia trei dintre cele prezente au fost alese sa beneficieze de un ritual cu produse profesionale. Cu toate ca nu stiu daca cineva se mai indoia de minunile pe care le pot face tratamentele Kerastase pentru fibra capilara, femei fiind si curioase din fire, am urmarit cu atentie intregul ritual.

Rezultatele? Uimitoare. Astfel incat, abia am asteptat sa ajungem acasa, doar pentru a incerca pe propriul par produsul oferit de Kerastase. Iar la salon vom reveni cu siguranta, sa ne bucuram de voucherul primit cadou. Si apoi, de noua stralucire a parului nostru !

„Este demential de frumos! Placut la atingere, matasos, de la excelent in sus. Cit timp eram acolo, ma gandeam… Doamne, inca mai vreau! La inceput, parul a fost spalat, insa pentru mine asta a fost mai degraba un masaj decit un spalat. Apoi, Adi mi-a aplicat crema pe fir, de la radacina pina la virf, explicindu-mi exact ce face si cum actioneaza. Mi-a dat o multime de sfaturi: cum sa-mi aranjez parul, cum sa-l tund, cum sa-l usuc. A avut foarte multa rabdare. Sunt mai mult decit incintata Va invit sa puneti mana in parul meu!”

Ionela Barbulescu, una din cele trei cistigatoare ale ritualului Kérastase

  Miruna Siminel

   

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty