Vrea să vă împăcați, dar nu este sincer. Dovezi că nu se va schimba nimic

Și tu ți-ai dori să vă împăcați, însă nu ești convinsă că relația va evolua în direcția potrivită. Ascultă-ți instinctul și fii atentă la aceste semne.

Vrea să vă împăcați, dar nu este sincer. Dovezi că nu se va schimba nimic

El insistă să vă împăcați. Inima ta spune da, însă creierul apasă pedala de frână. Ți-e teamă să nu suferi din nou, să nu te dezamăgească mai tare. E firesc să vrei să te protejezi emoțional. Dacă intențiile lui sunt oneste nu vor exista aceste semnale de alarmă.

Vrea să vă împăcați și revine ca o furtună

După o perioadă în care a dispărut complet, acum te asediază cu telefoanele, mesajele, poate chiar a venit direct la tine la ușă sau la serviciu. Este precum o tornadă care nu ține cont de nevoia ta de spațiu și nu respectă de altfel niciun fel de limită pe care tu i-o impui. Parcă nimic nu s-a întâmplat.

Promite schimbări uriașe

Îți face declarații înflăcărate și promisiuni care frizează realitatea. Te asigură de niște schimbări dramatice pe care vrea să le facă doar pentru tine. Vorbele sunt extrem de mari și te asigură în lacrimi că le va pune în practică. Însă oamenii se schimbă pentru că vor ei, nu pentru că le cer alții. Iar o schimbare majoră presupune timp și etape mai mici care duc spre scopul acela înalt. Poate își cere scuze sau nu, dar până la urmă faptele sunt indicatorii relevanți.

După împăcare se relaxează

I-ai dat o a doua șansă, iar el brusc face câțiva pași în spate. Tot ceea ce spunea nu se materializează. Poate deveni chiar mai distant, dezinteresat, nu mai face eforturi și devine irascibil dacă îi atragi atenția în acest sens.

Situația devine și mai tensionată

Nu doar că face în continuare acele lucruri care te deranjau și cu care nu erai de acord, dar miza se mărește. Cu atât mai mult dacă ați avut mai multe despărțiri și împăcări. Este un scenariu în buclă, în care disconfortul tău crește. Repetă greșelile din trecut și face altele noi mult mai puternice ca intensitate și impact. 

Visa să vă împăcați, iar acum este alt om

Ai senzația că ești în relație cu o persoană total opusă față de cea din prima etapă. Parcă este altcineva, care întinde coarda până simți că se rupe. Și simți că pe interior te spargi și tu în milioane de bucățele. Nu este exclus să-ți spună că pune chiar el la îndoială compatibilitatea dintre voi. Că poate nu a fost o idee prea bună să o luați de la capăt. Că tu nu ai răbdare, ești prea insistentă și pui presiune pe el. Certurile sunt dese și intense, iar tu îți pierzi controlul. Este posibil să dispară din nou sau să fie de acord cu cea mai mică aluzie care face referire la pauză sau despărțire. Iar acel mai bine promis rămâne la stadiul de iluzie.

Citește și:
Dating în era modernă: capcanele flirtului online

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle