Vedetele care refuză să aibă relații cu alte persoane celebre

Unele celebrități au vorbit deschis despre decizia lor de a nu avea relații cu persoane care se află deja în vizorul publicului.

În timp ce unele vedete își găsesc dragostea chiar la Hollywood, altele preferă să nu fie implicate în relații cu persoane faimoase. Sunt și celebrități care au mai avut relații cu persoane care se bucură de notorietate, însă ulterior au decis că ar fi mai bine să evite cu orice preț asta și au vorbit inclusiv despre dezavantajele de a forma un cuplu cu cineva celebru. 

Margot Robbie

În ciuda faptului că în trecut mai multe zvonuri susțineau că Margot Robbie și actorul Alexander Skarsgård ar forma un cuplu, actrița a mărturisit că preferă să evite relațiile cu colegii ei faimoși. „Am luat decizia conștientă de a nu ieși la întâlniri cu actori, dar nu pentru că urăsc actorii. E o generalizare nepotrivită și nu e cazul. Oamenii se interesează prea mult de viața ta amoroasă atunci când ai parte de atenție, care pune și mai multă presiune pe o relație. Aș dori să evit asta cu orice preț”, povestea în 2015 pentru Marie Claire.

Adele

Adele a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește relațiile ei. În 2020, divorțul dintre artistă și omul de afaceri Simon Konecki, alături de care are și un fiu, pe nume Angelo, a fost finalizat. În trecut au existat zvonuri conform cărora Adele ar fi avut o relație cu rapperul Skepta, iar ultimele speculații spun că ar fi împreună cu agentul lui LeBron James, Rich Paul. În 2011, cântăreața a dezvăluit motivul pentru care nu ar fi într-o relație cu o celebritate. „Am fost la câteva întâlniri cu vedete, dar nu îmi place. Mergi la o întâlnire și toată lumea te privește. Nu voi spune cu cine am ieșit”, spunea artista într-un interviu pentru Glamour UK.

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe, cunoscut pentru seria Harry Potter, e de mulți ani într-o relație cu actrița Erin Darke. Cu toate astea, înainte a recunoscut că nu preferă să se implice într-o relație cu o altă actriță. „Cred că ar fi foarte greu să ieși la o întâlnire cu altă actriță pentru că sunt absurde. Nu am lucrat niciodată cu o actriță răutăcioasă, toate sunt absolut încântătoare.”

Christina Aguilera

În ceea ce o privește pe Christina Aquilera, cântăreața nu își dorește să se implice într-o relație cu o persoană care e la fel de faimoasă precum e ea. „Am avut astfel de oportunități, dar nu este stilul meu să mă întâlnesc cu o altă persoană din industrie. Cu siguranță am problemele mele. Cred că pot să mă descurc să fiu singura celebritate într-o relație”, dezvăluia într-un interviu oferit revistei americane Cosmopolitan.

Eva Longoria

În mod cert Eva Longoria a întâlnit până acum mulți bărbați cunoscuți care au admirat-o și și-au dorit să fie într-o relație cu ea, însă actrița a dezvăluit că nu dorește să se întâlnească cu alții care sunt în centrul atenției. „Este neplăcut în lumea celebrităților. Nu vreau să mă împlic. Nici măcar nu merg la premiere. Am participat la premierele filmelor în care joc, dar cam atât.” Cu toate astea, actrița e căsătorită cu José Bastón, președintele Televisa, cea mai mare companie media din America Latină.

Ashley Benson

În 2015, Ashley Benson, actrița din Pretty Little Liars, spunea că nu crede că ar putea fi într-o relație în care ambii parteneri se află în lumina reflectoarelor. „Nu cred că aș putea să fiu cu un actor celebru, așa cum a făcut Angelina Jolie. Ea și Brad au făcut o treabă bună în ceea ce privește păstrarea intimității, dar sunt sigură că era necesar acest lucru. E prea multă atenție când doi oameni cunoscuți sunt împreună.” Dincolo de declarațiile actriței, ea a fost împreună și cu persoane celebre, cum ar fi Cara Delevingne și G-Eazy.

Camila Mendes

Camila Mendes, actrița din Riverdale, este o altă vedetă care stă cât mai departe de bărbați celebri. „Am realizat că nu cred că îmi plac actorii. Ei sunt foarte complicați din punct de vedere emoțional. Ai crede că își pot controla emoțiile, dar nu este așa.” Însă, nu putem ignora relația actriței cu colegul ei de platou, Charles Melton.

Emma Watson

În cadrul unui interviu pentru Elle Australia din 2014, Emma Watson a fost vehementă în ceea ce privește alegerea ei de a nu se întâlni cu celebrități. „Nu mă întâlnesc cu oameni care sunt renumiți.” Actrița a menționat și dezavantajele care există când vine vorba de o relație cu o personă care nu se află în vizorul publicului. „Nu cred că este corect ca, dintr-o dată, detaliile despre viața lor personală să fie făcute publice din cauza mea. Mi-aș dori să îi pot proteja.”

Jessica Chastain

Jessica Chastain a fost deschisă cu privire la dorința ei de a rămâne discretă în privința vieții amoroase, așa că nu ar trebui să ne mire că și ea a evitat relațiile cu alte persoane celebre. „Dacă vrei să fii cu adevărat celebru, atunci cunoaște o persoană faimoasă. Dar faima nu este o parte din viața mea de care să fiu entuziasmată.” 

Calvin Harris

Calvin Harris a avut până acum relații cu vedete, iar printre acestea se numără Rita Ora, Ellie Goulding și Taylor Swift. Însă, el a menționat în trecut că nu mai este interesat să se întâlnească cu femei care se bucură deja de celebritate. 

Citește și:
10 vedete care și-au schimbat legal numele și motivele din spatele acestei decizii surprinzătoare

Foto: Profimedia, Hepta, PR, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle