Tipologii de bărbați care nu-ți vor oferi niciodată relația la care visezi

Iubire, siguranță, respect, protecție, să te poți baza pe ei și să faceți echipă. Există tipologii de bărbați care sunt incapabili să-ți ofere asta.

Tipologii de bărbați care nu-ți vor oferi niciodată relația la care visezi

Experiența de viață ți-a creat deja o hartă anume, tipologii de bărbați de care e mai sănătos să fugi atunci când vrei o relație de cuplu serioasă? Sunt situații când blândețea, bunăvoința, generozitatea emoțională, maturitatea ta și toate acele calități minunate sunt inutile în fața unui zid.

Este căsătorit sau într-o relație

Da, s-au mai văzut cazuri când cineva a divorțat sau s-a despărțit pentru a intra în altă relație, chiar cu cea cu care a fost infidel. Dar de regulă nu imediat, ci după o perioadă anume de relație în paralel, cu multiple costuri emoționale. Că situațiile în care s-a întâmplat asta sunt sau nu mai degrabă excepția de la regulă, până la urmă nici nu contează. Esențial este ce îți dorești tu și dacă un astfel de bărbat, realist vorbind indisponibil, poate să îți împlinească ție nevoile emoționale în ceea ce privește o relație de cuplu. 

Abia a ieșit dintr-o relație

Și dorește insistent să înceapă una nouă cu tine. Știm cu toții că o despărțire lasă urme, chiar dacă tu ai fost cel care a inițiat-o. Este nevoie de un timp de procesare a durerii, a separării, ca să îl lași în spate emoțional pe fostul partener și să îi poți face loc autentic unuia nou.

Consumatorul de relații…

… nu a fost niciodată singur. Sare dintr-o relație în alta, și se laudă că el nu a fost fustangiu ci dedicat partenerelor lui, care însă toate au avut probleme sau defecte capitale, încât fiecare poveste nu a durat mai mult de câteva luni. Nu se uită la propria responsabilitate în cuplu și la ce este necesar să schimbe sau să îmbunătățească.

Dependentul de părinți…

… sau de mamă care nu a rupt încă cordonul ombilical. Chiar dacă financiar pare să se descurce, nu locuiește (deși de multe ori se întâmplă asta) cu familia, rigorile vieții lui, inclusiv de cuplu, sunt dictate de unul dintre părinți sau de către ambii. Poate fi destul de imatur, ca într-o adolescență târzie perpetuă.

Drama king

Cine spune că doar femeile pot fi dramatice? Caută diverse motive de ceartă ca să îl împaci, să îi confirmi afecțiunea, să se simtă important, să primească atenție. E gelos, furios, impulsiv, are o nesiguranță bine ascunsă și de regulă mascată de aroganță, tinde să aibă comportamente de control. De multe ori vede și ce nu este real, are tendința de a interpreta situațiile eronat.

Egoistul

Contează numai ce vrea și simte el. Lucrurile trebuie să se desfășoare după propriul plac, are nevoie să fie admirat, pus pe un piedestal, doar este special. Regulile nu sunt pentru el, i se pare cât se poate de firesc să primească substanțial, dar prea puțin să ofere.

Citește și:
Ce poți să îi ceri partenerului tău chiar dacă ți-ai dori să vină de la sine

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle