Nu contează vârsta! Trăsături pe care le regăsești la un bărbat imatur

Vrei să faceți echipă, să știi că te poți baza pe el. Dar un bărbat imatur nu îți poate oferi aceste lucruri. Cum îl depistezi.

Nu contează vârsta! Trăsături pe care le regăsești la un bărbat imatur

Un bărbat imatur este deseori în rol de copil. Are nevoie să fie împins de la spate, tinde să devină dependent, iar asta să te facă pe tine să intri într-un rol matern. Ceea ce, când ești îndrăgostită, poate să nu te deranjeze foarte tare, dar în timp să devină epuizant și să ai senzația că tu duci singură toată relația. Deloc departe de adevăr…

Un bărbat imatur nu-și asumă

El nu-și asumă statutul relației voastre și se simte confortabil într-o poveste nedefinită din care poate evada oricând. Ideea oficializării sau a unui copil îl sperie. În general nu îi plac responsabilitățile și fuge de ele. Nu își asumă nici ceea ce simte. Evită să intre în contact cu emoțiile sale, devine iritat dacă îi ceri să se exprime, și, dacă tragi linie, în final nici el nu știe ce simte și ce vrea.

Profesional e instabil

Și la nivelul carierei are nevoie să fie împins de la spate sau ținut de mână. Chiar dacă are un job bun e mereu nemulțumit, nu vede avantajele poziției sale. Visează la niște perspective profesionale care sunt foarte departe de realitate, ori care se potrivesc unei persoane de 20 de ani, nu unui bărbat de 30-40-50 de ani. Poate schimba locurile de muncă des, nu gândește în perspectivă, se ascunde în spatele reinventării perpetue, naive și ineficiente. Nu este exclus ca financiar să se bazeze mai mult pe tine.

Îi lipsește direcția în viață

Este ca un balon cu vopsea care a explodat și petele sunt acum împrăștiate pe toți pereții. Lipsa de direcție la modul general se reflectă din plin și în ceea ce privește relația de cuplu. Viața lui este un haos în care se complace și se adâncește. Uneori caută ghidaj, uneori se transformă într-un copil rebel care vrea să facă ce crede el mai bine, oricum fără să ia în calcul consecințele acțiunilor sale pe termen lung. Scopurile și obiectivele constructive sunt absente.

Nu te poți baza pe el

Uneori vine în ajutorul tău, dar asta nu pentru a răspunde nevoilor tale, ci pentru a te manipula subtil și a te ține agățată emoțional. Nu îți poți face cu el planuri pentru un viitor nu foarte îndepărtat, se răzgândește repede, e capricios și instabil. Își dorește ca tu să fii mereu disponibilă pentru el și să te adaptezi programului sau cerințelor lui, fără ca reciproca să fie valabilă. Nu depune eforturi în ceea ce privește relația voastră, conversațiile sunt superficiale, lipsite de profunzime sau preferă oricum ca acestea să se învârtă în jurul său.

Citește și:
Lucruri mici, dar cu impact uriaș care susțin relația de cuplu pe termen lung

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle