Povestea emoționantă a celor doi tineri care au murit în accidentul aviatic din Iran, la o săptămână de la nuntă

În urmă cu două zile, un avion Boeing 737-800 s-a prăbușit în Iran, la doar câteva minute după ce acesta a decolat de pe aeroportul Imam Knomeini din Teheran.

Povestea emoționantă a celor doi tineri care au murit în accidentul aviatic din Iran, la o săptămână de la nuntă

În urma prăbușirii avionului Boeing 737-800, și-au pierdut viața 176 de persoane. Până în acest moment, există zvonuri conform cărora avionul s-ar fi prăbușit în urma impactului cu o rachetă iraniană. Cel care confirmă aceste zvonuri este prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau. „Avem informații din mai multe surse care indică faptul că avionul a fost doborât de o rachetă antiaeriană iraniană”, a declarat acesta într-o conferință de presă.

Printre cele 176 de persoane care și-au pierdut viața, erau și Arash Pourzarabi și Pouneh Gorji, doi tineri care s-au căsătorit chiar pe data de 1 ianuarie în Teheran, alături familia și prietenii lor, informează CNN. „Este devastator și șocant. Este un moment tragic”, a declarat Reza Akbari, președintele Iranian Heritage Society of Edmonton și un apropiat al celor doi. Pe lângă asta, el a mai spus că cel puțin opt victime erau apropiați de ai lui.

Amir Forouzandeh, un alt apropiat al cuplului, a declarat pentru CTV News un mesaj prin care își transmite durerea în urma pierderii celor doi. „Au fost cei mai buni oameni pe care îi cunoșteam.” Mai mulți dintre cunoscuții lor transmit mesaje de condoleanțe prin intermediul aplicației Telegram, care este destul de cunoscută și folosită în Iran. Sima Hamzehloo, o prietenă a lui Gorji, a declarat că ea era o femeie inteligentă, talentată și politicoasă prin intermediul unui mesaj pe contul ei de socializare. „Deși ai vrut să pleci pentru o viață mai bună, Orientul Mijlociu a fost cel care nu te-a lăsat să faci asta”, a scris Sima.

Imediat după tragedie, pe conturile lor de socializare au apărut mai multe imagini, dar și mesaje prin care atât apropiații, dar și persoanele care nu i-au cunoscut personal își prezintă condoleanțele. Printre imagini se numără și cea din ziua nunții, în care Gorji purta o rochie de mireasă cu umerii goi, iar Arash un costum negru, cei doi părând extrem de fericiți în acea zi.

Arash Pourzarabi și Pouneh Gorji au studiat informatica la Universitatea din Alberta, iar conducerea este șocată de această veste. De asemenea, alți zece studenți, dar și absolvenți ai facultății și-au pierdut viața în urma acestei tragedii. „Suntem îndurerați în urma pierderii colegilor, profesorilor și mentorilor. Vom simți lipsa lor mulți ani de acum înainte,” conform unui comunicat transmis de conducerea facultății.

Citește și:
Celebrități din întreaga lume își arată solidaritatea și donează bani pentru a stopa incendiile din Australia

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle