Ești singură și pandemia nu te ajută deloc? De ce aplicațiile de dating ar putea fi o soluție cu mai puține complicații și multiple beneficii

În contextul actual aplicațiile de dating ar putea fi cea mai bună opțiune pentru tine. Nu doar pentru a-ți găsi un partener, ci și a depași anumite frici.

Ești singură și pandemia nu te ajută deloc? De ce aplicațiile de dating ar putea fi o soluție cu mai puține complicații și multiple beneficii

Restricțiile impuse de pandemia cu coronavirus au redus mult interacțiunile sociale și ca atare posibilitatea de a-ți găsi un partener de cuplu. Aplicațiile de dating sunt mai utile ca oricând și dacă nu le-ai încercat până acum vor fi o modalitate sigură de a-ți testa anumite limite sau de a clarifica și mai mult ce îți dorești în cuplu. Nu îți crea așteptări foarte ridicate și socializează chiar din fotoliu sau de pe canapea.

Diferitele variante de partener

Când ieși în oraș, la un restaurant, la un club, când te vezi cu persoane noi la petrecerea unei prietene, varietatea de bărbați disponibili este mică. Sigur, nu spune nimeni că pe aplicațiile de dating nu vei găsi bărbați însurați sau doritori de aventuri, dar de regulă ei specifică asta cât se poate de clar în descriere. Pe aceste aplicații numărul de posibili parteneri este foarte mare și ai o plajă mai mare de unde poți alege.

Economie de timp

Nu te machiezi, coafezi, îmbraci frumos și ieși în lume. Bine, vei face asta când vei decide să te vezi față în față cu unul dintre bărbații cu care te conversezi. Dar până atunci poți fi și în pijamale sau trening la tine pe canapea, discutând și descoperind potențiali parteneri. Lucrezi de acasă și ca atare mănânci singură? Pauza de prânz poate fi o bună oportunitate de a discuta 30 de minute fără întrerupere.

Nu te mai simți diferită

Te-ai săturat ca toți cei din jurul tău să aibă o relație, o familie? Aici vei găsi oameni ca tine: singuri. Iar dacă înainte ți se părea degradantă ideea de a socializa pe aplicațiile de dating și asta era ultima soluție la care ai fi apelat… ei bine, te poți desensibiliza și vei vedea că nu e atât de rău sau înjositor. Că poți găsi persoane de calitate, ca tine, care efectiv nu au unde să cunoască pe cineva.

Fără relații nepotrivite

Nu e mereu cea mai bună idee să ai relații de cuplu la locul de muncă, printre prietenii apropiați, cu rude ale acestora sau prieteni vechi de-ai lor. După despărțire poate pur și simplu nu ai chef sau nu îți face bine să îi mai vezi. Dar contextele tocmai menționate face imposibilă evitarea lor. Pe aplicațiile de dating vei găsi o mulțime de oameni necunoscuți!

Nu cheltui bani

Imaginează-ți că vorbești cu 10 bărbați în același timp. De ce nu? Pentru fiecare dacă aduni sumele cheltuite la întâlniri vei vedea că iese o cifră frumușică. Așadar aplicațiile de dating sunt o variantă de a economisi și de a cunoaște pe cineva așa cum este el, la interior, ulterior existând și interacțiunea fizică, când și dacă decizi tu.

Leac pentru timiditate

Abia reușești să spui două vorbe în prezența unui bărbat? Aplicațiile de dating sunt o formă de expunere virtuală, care treptat te va vindeca de timiditate. 

Citește și:
Portretul robot al unui bărbat echilibrat. Ce să cauți la un viitor partener de cuplu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle