De ce nu isi va parasi un barbat sotia pentru cealalta femeie?

Daca te afli in situatia de a avea o relatie cu un barbat insurat, trebuie sa ai grija. Statisicile arata ca majoritatea barbatilor care insala, sfarsesc prin a ramane impreuna cu sotiile lor si de prea putine ori cu cealalta femeie.

De ce nu isi va parasi un barbat sotia pentru cealalta femeie?

Nu te gandi ca tu vei fi exceptia de la regula. Iata de ce nu o va parasi pentru tine.

1. Barbatii care insala se bucura de ideea de amanta, dar de obicei nu o respecta

Poate te place, dar de fapt barbatul care insala a luat deja decizia ca nu va renunta la sotia lui. Din moment ce decizia e luata, nu poti face nimic.

Motivul pentru care barbatii nu isi vor parasi niciodata sotia este simplu: chiar daca recunoaste sau nu, un barbat care insala nu-si respecta persoana de langa el.

2. Ii place stabilitatea unei familii

El stie ca tot ce ii ofera sotia sa este la un standard inalt. Un divort, o despartire si o noua iubita care s-ar putea sa nu se ridice la standardele dorite, s-ar putea sa nu fie ceva ce si-ar dori. La urma urmei, va pierde mult daca va divorta.

3. Un divort implica destul de multe proceduri

Nu este atat de usor sa parasesti o relatie cu cineva cu care esti casatorit. Majoritatea barbatilor nu vor sa aiba batai de cap cu legile, cu divortul, sau sa se ocupe de toate aspectele legale ce tin de divort.

4. Este vorba si despre bani

Divortul este dificil si din punct de vedere financiar. In multe cazuri poate duce la impartirea bunurilor, insa nu neaparat insa nu neaparat in mod egal, de exemplu, ii poate reveni sotiei peste 50% din suma. Evident ca multi barbati nu vor sa divorteze pentru ca stiu ca vor fi afectati financiar.

5. Exista posibilitatea sa piarda custodia

Si barbatii isi iubesc copii in egala masura. Divortul poate insemna ca isi vor vedea mai rar copii, iar daca copii afla ca el a inselat, exista sansa ca acestia sa se indeparteze de ei. Parintii vor intelge ca acesta este un pret mare in cazul unui divort.

6. Isi face griji si pentru imaginea sa

Zvonurile se imprastie repede si multi barbati nu vor sa se afle in situatia asta – considera ca le scade stima de sine si increderea.

7. Chiar daca ar vrea sa renunte la relatia cu sotia sa, exista ceva ce il impiedica

Uneori se gandeste ca sunt de multi ani impreuna cu sotia lor si ca au investit mult in asta. In sentimente, dar si cand vine vorba de alte aspecte. Daca simte ca a investit puternic economic in relatie, ii va fi mai greu sa plece. In plus, sa fim seriosi: ce investitie, din punct de vedere sentimental, este mai mare decat casatoria?

8. Barbatii se tem sa piarda calitatea vietii

Copii, finantele, reputatia, dar si alte beneficii pe care le-am enumerat mai sus. Este bine sa ai o sotie acasa care sa aiba grija de copii, de casa, dar si de tine. Divortul ar insemna pierderea acestor beneficii.

9. Va dura putin timp pana cand isi vor da seama ca o alta femeie nu ii implineste

Esti amanta lui si nu te poti vedea cu el pentru ca: a avut o reactie alergica, este bolnav, etc. In aceste momente ei isi dau seama ca locul lor este acasa langa sotia si femeia care a avut si are in continuare grija de el.

10. Nu ii lipseste nimic

Ce regula barbatii revin la familiile lor pentru ca acolo au tot ceea ce au nevoie. Desigur, asta daca nu cumva totul se va destrama din cauza comportamentului sau. 

Text: Georgiana Ciocan
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle