Ce își dorește orice bărbat să audă! Vă ajută să aveți o relație de cuplu mai puternică

Partenerul tău de cuplu are nevoie de validare și să se simtă important. Iată câteva fraze pe care și le dorește orice bărbat să le audă.

Ce își dorește orice bărbat să audă! Vă ajută să aveți o relație de cuplu mai puternică

Despre limbajele iubirii am discutat și în alte articole. O persoană se poate simți iubită când petrece timp de calitate cu partenerul său, când i se fac anumite servicii, daruri, când este îmbrățișată sau primește gesturi fizice de tandrețe, ori când i se fac complimente, i se spun lucruri drăguțe sau veritabile declarații. Dacă partenerul tău de cuplu are cuvintele drept limbaj al iubirii, rezultatul va fi și mai puternic. Dar cine nu-și dorește să audă vorbe frumoase? Nu, nu este mângâiat orgoliul, ci sunt împlinite anumite nevoi emoționale de bază, respectiv validarea, să primești atenție, să te simți important. În acest caz, iată câteva propuneri de fraze cu încărcătură emoțională care în final vă vor îmbunătăți relația.

Sunt atât de norocoasă că ești în viața mea

Da, vorbești despre tine, dar acest noroc al tău este reprezentat de partener și de cât de valoros este el. Vei vedea că se va bucura ca un copil când îi reamintești cât de mult te face fericită și cât de important este el pentru tine. Pentru că exact copilul lui interior va fi hrănit cu ceea ce îi spui.

Ești atât de puternic, de priceput…

Eforturile la sală se vor vedea și fizic, va arăta mai bine, va avea mai multă forță. Validează-i aceste eforturi. Chiar și când deschide un borcan cu care tu te-ai luptat preț de câteva minute. La fel și abilitățile de a meșteri prin casă merită recompensate cu laude. Toate acestea se duc în direcția masculinității sale, după cum știm, un subiect delicat și esențial pentru toți bărbații.

Îți mulțumesc că faci asta pentru mine

Te ia de la serviciu seara târziu, te duce la întâlnirea cu prietenele tale, face anumite comisioane pentru familia ta, te ajută la un proiect etc. Arată-i aprecierea pentru că îi pasă, te protejează și te susține, că nu te lasă la greu și nu simți că toate astea ți se cuvin.

Îmi pare rău

Nu doar el greșește sau gafează ci și tu. Amândoi sunteți umani și cine își apasă mai bine butoanele decât partenerii de cuplu? Scuzele sincere urmate de un comportament ce le susțin formează un arsenal de reparare în momentele tensionate.

Am încredere în tine

Una dintre multele probleme în relații este încrederea. Și nu doar din perspectiva fidelității. Ai încredere în el că nu îți va face rău, că te menține pe tine și relația în siguranță. Ai încredere în capacitățile lui profesionale, în abilitatea de a lui decizii și a rezolva probleme.

Arăți grozav

Nu doar femeile au nevoie să se simtă frumoase și să primească diverse complimente pentru felul în care arată, își aranjează părul sau se îmbracă. Și bărbații au nevoie de această validare legată de aspectul fizic, care are impact pozitiv și asupra vieții sexuale.

Citește și:
Standarde despre relație care te împiedică să-ți găsești partenerul potrivit

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle