Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, ar fi din nou însărcinată. Cum a reacționat liderul de la Kremlin

Potrivit presei britanice, Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, ar fi din nou însărcinată.

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, ar fi din nou însărcinată. Cum a reacționat liderul de la Kremlin

Potrivit presei britanice, Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, ar fi din nou însărcinată. Aceleași surse spun că liderul de la Kremlin a fost „șocat” la aflarea veștii.

Liderul rus, în vârstă de 69 de ani, ar fi într-o relație secretă cu fosta gimnastă medaliată cu aur olimpic Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, din 2008. Mai mult decât atât, sursele mai spun că cei doi au și copii împreună (în funcție de publicație numărul copiilor diferă, fiind vorba fie de doi, fie de patru), ceea ce Putin nu a recunoscut niciodată public.

Acum, postul de știri rus General SVR Telegram, despre care se crede că este condus de un fost ofițer de informații de la Kremlin, susține că Alina Kabaeva este din nou însărcinată.

„Putin a aflat că amanta lui este din nou însărcinată – și după cum se pare, acest lucru nu a fost planificat. Am raportat deja că, ieri, președintele rus Vladimir Putin, conform martorilor oculari, părea deprimat și oarecum distant. Acest lucru este de înțeles, deoarece ieri Putin a aflat că iubita lui de atâția ani și mama copiilor săi, Alina Kabaeva, este însărcinată din nou”, titrează postul de știri rus General SVR Telegram.

Același canal de știri a făcut anterior afirmații despre problemele de sănătate ale lui Putin, care au stârnit, de asemenea, zvonuri puternice în interiorul Rusiei, dar și în întreaga lume.

Primul fiu al lui Putin și Kabaeva s-ar fi născut în secret în Elveția, în 2015, potrivit unei surse apropiate de de obstetricianul care a fost prezent la naștere. Cel de-al doilea fiu s-ar fi născut la Moscova în 2019, cu același specialist care a venit special în Rusia pentru a asista la naștere, potrivit unei investigații realizate de ziarul elvețian Sonntagszeitung.

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, prima apariție publică de la declanșarea războiului din Ucraina

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a apărut pentru prima dată în public de la invazia armatei ruse în Ucraina. Fosta gimnastă olimpică în vârstă de 38 de ani a fost prezentă la un eveniment care îi poartă numele și care a avut loc la VTB Arena din Moscova la finalul lunii aprilie.

Alina Kabaeva a fost surprinsă recent la un eveniment anual de gimnastică ritmică. Fotografiile cu Alina Kabaeva a fost publicate pe Instagram de către Ekaterina Sirotina, antrenoarea principală a echipei naționale de juniori de gimnastică ritmică, notează Business Insider. 

În cadrul evenimentului Alina Kabaeva a ținut și un discurs. Conform Daily Mail, tema a fost menită să sporească sprijinul pentru „operațiunea militară specială” a lui Vladimir Putin în Ucraina.

„Această temă, vedeți, această poveste, nu se potrivește doar în trecut. Rămâne cu noi. Această sărbătoare nu este doar pentru întreaga țară, este o sărbătoare pentru fiecare familie. Fiecare familie are o poveste de război și nu trebuie să o uităm niciodată, ci să o transmitem din generație în generație”, a spus Alina Kabaeva, conform Daily Mail. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Ekaterina Sirotina (@ekaterina_sirotina_official)

Prima zi de repetiții din cadrul #Festivalului Alinei Kabaeva”, a scris Ekaterina Sirotina pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Ekaterina Sirotina (@ekaterina_sirotina_official)

Cu ocazia acestui eveniment la care a fost prezentă Alina Kabaeva, ea și-a făcut apariția pentru prima dată de la izbucnirea războiului din Ucraina. În luna martie, în Elveția, internauții au lansat o petiție online, cerând autorităților să o expulzeze din țară pe Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin.

Potrivit presei din Elveția, Alina Kabaeva s-ar fi ascuns într-o vilă din această țară împreună cu cei patru copii ai cuplului. Fosta gimnastă în vârstă de 38 de ani ar fi fugit din Rusia încă de la debutul conflictului militar ruso-ucrainean.

În 2008, publicația Moskovsky Korrespondent a vehiculat pentru prima dată informația că Alina Kabaeva și Vladimir Putin ar fi împreună, ba chiar că ar fi logodiți. Ziarul a fost închis la puțină vreme după.

„Putin este un om care ține foarte mult la viața privată. De ani de zile își ascunde cele două fiice adulte sub identități false. Chiar și acum, deși vorbește despre ele ocazional, nu le spune pe nume niciodată. Este obsedat de siguranța familiei sale”, a declarat o sursă din Rusia pentru The Daily Mail.

Alina Kabaeva a câștigat două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 25 de medalii la Campionatul European. După ce a renunțat la cariera ei, a devenit deputat în partidul Rusia Unită, condus de Vladimir Putin. În 2019, unui important campionat de gimnastică patronat de Gazprom i s-a dat numele ei.

Citește și:
Contesa Alexandra Tolstoy, fosta soție a celui supranumit și „bacherul lui Putin”, declarații surprinzătoare la adresa liderului de la Kremlin

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle