Contesa Alexandra Tolstoy, fosta soție a celui supranumit și „bacherul lui Putin”, declarații surprinzătoare la adresa liderului de la Kremlin

Alexandra Tolstoy a vorbit despre Vladimir Putin în contextul războiului din Ucraina.

Contesa Alexandra Tolstoy, fosta soție a celui supranumit și "bacherul lui Putin",  declarații surprinzătoare la adresa liderului de la Kremlin

Contesa Alexandra Tolstoy, al cărei fost partener s-a numărat printre apropiații lui Vladimir Putin, a făcut o serie de declarații despre președintele Rusiei. Alexandra Tolstoy are trei copii cu oligarhul Serghei Pugaciov, care multă vreme a fost supranumit și „bacherul lui Putin.” Acesta a părăsit în anul 2011 Rusia și este considerat un „trădător” de către Putin, scrie Daily Mail. 

Alexandra Tolstoy, fiica lui Nikolai Tolstoi, a vorbit în cadrul unei emisiuni de la ITV despre Vladimir Putin și fostul ei partener, Serghei Pugachev. Contesa în vârstă de 48 de ani i-a catalogat pe aceștia drept niște „narcisiști foarte mari” care pot „face lucruri incredibil de autodistructive” atunci când se simt amenințați. Alexandra Tolstoy a precizat că nu l-a cunoscut niciodată îndeaproape pe Vladimir Putin, însă Sergei Pugachev a avut o legătură strânsă cu el.

„Nu m-am întâlnit sau nu am vorbit cu el, dar am fost în aceeași încăpere cu el, intuiția mea îmi spune că Serghei este un fel de microcosmos al lui Putin. Modul în care funcționează reprezintă o lume a bandiților. Modul în care acești bandiți funcționează – sunt inevitabil niște narcisiști foarte mari. Serghei însuși mi-a zis multe despre Putin și aș spune că nu acționează având o strategie, cred că este o concepție greșită.”

Cred că este foarte spontan și ego-ul lui joacă un rol important. Știu din felul în care s-a comportant Serghei. Când vor fi cu un pas în spate, vor ataca și vor face lucruri incredibil de autodistructive, pentru că ceea ce face Putin este atât de distructiv pentru Rusia”, a adăugat Alexandra Tolstoy. 

Alexandra Tolstoy locuiește în Marea Britanie alături de cei trei copii ai săi, Aliosha, Ivan și Maria. Contesa a povestit că ea și fiica ei, în vârstă de 9 ani, sunt afectate din cauza războiului din Ucraina.

„Nimic din lucrurile prin care am trecut nu se compară cu ceea ce se întâmplă în Ucraina și este devastator, eu și fiica mea în vârstă de 9 ani plângem toată ziua. Fiecare rus are o rudă în Ucraina. Cred că cel mai rău lucru pe care l-am auzit a fost că părinții ruși își sună copiii din Ucraina și le spun: „Este îngrozitor, suntem bombardați, ce facem?”. Iar părinții spun: „Nu, nu ești, nu asculta propaganda.” 

Alexandra Tolstoy și Serghei Pugaciov s-au cunoscut în 2008, atunci când el a angajat-o pentru a-l ajuta să își îmbunătățească limba engleză în timp ce locuiau amândoi în Rusia, acolo unde și Serghei a fost o vreme apropiat cu Vladimir Putin. În 2011 Serghei a părăsit Rusia, după ce s-a îndepărtat de Putin, susținând că a încercat Kremlinul să îi distrugă afacerile. 

În 2008, banca pe care Serghei Pugaciov a fondat-o alături de Serghei Veremeenko, Mezhprombank, a trecut printr-o serie de probleme, iar statul rus a salvat-o cu un împrumut în valoare de un miliard de dolari. Ulterior, rușii l-au acuzat că a profitat de pe urma sumelor uriașe de bani ale contribuabililor date Mezhprombank de către banca centrală rusă în timpul crizei economice din 2008.

Citește și:
Primarul Kievului, mesaj tranșant pentru soldații ruși: „Valurile patriotice ne vor apăra orașul'

Foto: Instagram Alexandra Tolstoy

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle